Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Rupem Arena Naţională! Hai să jucăm cu casa închisă". Derby-ul Dinamo - U Craiova se joacă la FIFA 20. Cât costă un bilet

"Rupem Arena Naţională! Hai să jucăm cu casa închisă". Derby-ul Dinamo - U Craiova se joacă la FIFA 20. Cât costă un bilet

Fotbal intern

Comentarii

Dinamoviştii continuă să îi cheme pe suporterii alături de club, iar acum au organizat, cu ajutorul celor de la Universitatea Craiova, un meci online de FIFA 20.

"RUPEM ARENA! HAI SĂ JUCĂM CU CASA ÎNCHISĂ!

Vă era dor de fotbal? Luni 27 aprilie de la ora 20:00 suntem invitaţi la meciul de FIFA 20 Dinamo - Universitatea Craiova

Redeschidem porţile celui mai mare stadion al ţării. Vă invităm să vă luaţi bilete şi să vă imaginaţi o Arenă Naţională plină.

55.000 de bilete la preţul de 5 lei. Toţi banii vor fi folosiţi pentru SALVAREA FOTBALULUI!

5 lei pentru 3 partide între cele două forţe din e-sports.
Fiecare dintre noi poate cumpăra 1 bilet, 10, 20... maxim 100 de bilete. Până la acest meci limita maximă era de 8 bilete.
Trebuie să arătăm că ne pasă!

INTRAŢI AICI ŞI HAIDEŢI SĂ UMPLEM ARENA!
https://www.bilete.ro/impreuna-salvam-fotbalul

Postaţi la comentarii câte un screenshot cu biletele cumpărate. Nu ca o laudă, ci ca o încurajare pentru ceilalţi.

Acum este vorba de Dinamo, care are nevoie de ajutor. Dar mâine poate va fi vorba de un alt club, iar rivalii vor fi invitaţi să-şi ofere sprijinul.

Universitatea Craiova a răspuns tocmai în această notă a solidarităţii şi îi mulţumim că a acceptat invitaţia noastră!

Un meci eveniment între două echipe care întotdeauna au oferit spectacol în fotbalul de pe gazon. O înfruntare ca aceasta a atras întodeauna interesul tuturor microbiştilor, nu doar al fanilor celor două echipe.

De data aceasta, spectacolul va fi asigurat de gamerii celor două echipe de e-sports.
Vor fi 3 partide a câte 12 minute fiecare.
Un meci în care se vor confrunta cei doi gameri ai echipelor e-sports, urmat de un meci între doi fotbalişti cunoscuţi din echipele de Liga 1. Ultima cofruntare va fi de 2 la 2 (gamerul şi fotbalistul fiecărei echipe)

NU RATA ACEST SPECTACOL INEDIT!

NU RATA OCAZIA DE A PUNE UMĂRUL LA SALVAREA FOTBALULUI REAL!" , se arată pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

Afla mai multe despre: dinamocraiova 

viewscnt
Articole similare