Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ruptură definitivă între Hagi şi Becali. Managerul Viitorului a confirmat tot: "N-am mai vorbit cu el"

Ruptură definitivă între Hagi şi Becali. Managerul Viitorului a confirmat tot: "N-am mai vorbit cu el"

Fotbal intern

Comentarii

Gheorghe Hagi a fost desemnat antrenorul anului 2017 într-o anchetă realizată de cotidianul Gazeta Sporturilor. Titlul istoric câştigat de el cu Viitorul a fost recunoscut de toată lumea, mai puţin de Gigi Becali, patronul FCSB şi totodată finul său, care a contestat performanţa la TAS.

Aceste eveniment l-a deranjat pe "regele" fotbalului românesc, care a declarat că nu a mai vorbit cu Gigi Becali din acel moment şi că nu o va mai face nici în continuare. 

"Eu nu duc războaie. Mai zice cineva ceva despre mine, mai zic şi eu. După o vreme trec peste, ne împăcăm. Dar cu el de atunci, de când cu TAS, n-am mai vorbit. De ce? Pentru că cineva trebuie să tacă, în condiţiile astea. Şi am considerat că trebuie să tac eu" - a spus Gheorghe Hagi la Telekom Sport. 

Gică Hagi a lucrat cu Becali şi în scurta perioadă pe care a petrecut-o ca antrenor al echipei FCSB, în 2007. Nici atunci lucruri n-au funcţionat între cei doi, antrenorul alegând să demisioneze după ce patronul ar fi încercat să-i impună echipa de start. 

Afla mai multe despre: gica hagigigi becalifcsbviitorul 

viewscnt
Articole similare