Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ruptură la Liverpool! Mâna dreaptă a lui Jurgen Klopp a plecat de la echipă înainte de meciul decisiv cu AS Roma. Lucrau de 17 ani împreună

Ruptură la Liverpool! Mâna dreaptă a lui Jurgen Klopp a plecat de la echipă înainte de meciul decisiv cu AS Roma. Lucrau de 17 ani împreună

Liverpool

Comentarii

Liverpool pare să traverseze cea mai bună formă din mandatul lui Jurgen Klopp, dar lucrurile sunt departe de a fi liniştite pe Anfield. O ceartă puternică la nivelul băncii tehnice va duce, mai mult ca sigur, la o plecare la finalul sezonului.

Zeljko Buvac, unul dintre antrenorii secunzi de la Liverpool şi omul de încredere al lui Jurgen Klopp, şi-a luat ”vacanţă pe motive personale” fix înainte de meciul decisiv cu AS Roma. În spatele acestei decizii ciudate se află un scandal în interiorul staffului tehnic.

The Sun a aflat că Buvac s-a contrat puternic cu John Achterberg, antrenorul cu portarii, iar Klopp i-ar fi luat apărarea celui din urmă, asta deşi lucrează cu Buvac de aproape 17 ani.

Marginalizat de oamenii din staff şi tras pe linie moartă de Klopp, Buvac ajunsese, în ultima perioadă, să fie ”sărit” şi la şedinţele tactice. Tocmai din această cauză antrenorul a preferat să-şi ia un concediu forţat, iar la final, cel mai probabil, va demisiona de la Liverpool.

Scandalul vine într-un moment cum nu se poate mai prost, Liverpool fiind foarte aproape să ajungă în finala Ligii Campionilor.

”CREIERUL” DIN SPATELE LUI KLOPP

Despre Buvac s-a scris că este ”creierul” din spatele lui Jurgen Klopp. Acesta era singurul om cu care Klopp s-a sfătuit de când s-a apucat de antrenorat, iar cei doi erau nedespărţiţi până acum, lucrând împreună atât la Mainz, cât şi la Dortmund şi, în prezent, la Liverpool.

Relaţia dintre el şi Klopp nu mai există. Abia dacă îşi mai vorbesc, iar jucătorilor deja li s-a transmis că Buvac va pleca de la echipă”, spun sursele celor de la The Sun.

Afla mai multe despre: kloppbuvacliverpool,  

viewscnt
Articole similare