Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ruptură totală! Gareth Bale, huiduit în momentul schimbării! Gestul făcut de starul galez chiar în timpul El Clasico

Ruptură totală! Gareth Bale, huiduit în momentul schimbării! Gestul făcut de starul galez chiar în timpul El Clasico

Real Madrid

Comentarii

Gareth Bale este în război total cu fanii Realului. Iar mijlocaşul a fost atât de supărat încât după ce a fost înlocuit de Solari nu şi-a aşteptat colegii în vestiar. A plecat înaintea ultimului fluier de pe Santiago Bernabeu.

Gareth Bale a fost titular, dar Santiago Solari nu l-a ţinut în teren până la final. L-a scos pentru a-l băga pe Asensio în locul său, în minutul 61. În momentul schimbării, suporterii au reacţionat şi l-au fluierat pe fotbalistul de 29 de ani. Gestul fanilor l-a supărat pe Bale care s-a aşezat pe bancă iniţial, dar nu a rezistat acolo prea mult.

A plecat direct acasă fără să îi consoleze pe colegii lui pentru a doua înfrângere în El Clasico. Este al doilea gest cu care galezul se face "remarcat" într-o săptămână. La meciul cu Levante a avut o reacţie nervoasă după ce Lucas Vazquez voia să îl felicite după un gol reuşit din penalty. 

https://www.telekomsport.ro/video-reactie-uluitoare-a-lui-bale-dupa-ce-a-adus-victoria-realului-galezul-a-facut-gesturi-urate-fata-de-colegi-18914928

 

Afla mai multe despre: real madridbalefani 

viewscnt
Articole similare