Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ruptură totală la Barcelona!" Gest de neînţeles făcut de Messi după ultima înfrângere şi un mesaj clar pentru Valverde

"Ruptură totală la Barcelona!" Gest de neînţeles făcut de Messi după ultima înfrângere şi un mesaj clar pentru Valverde

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona vine după trei partide consecutive fără victorie în La Liga, iar situaţia din vestiarul echipei catalane devine tot mai tensionată, chiar dacă paşii greşiţi ai rivalelor au ajutat-o să rămână lider în Spania.

El Diario Gol scrie astăzi despre o "ruptură totală" la Barcelona între starul Lionel Messi şi tehnicianul Ernesto Valverde, care foarte probabil va duce la o demitere a celui din urmă, dacă situaţia nu se va îmbunătăţi rapid.

Gestul lui Messi care trădează ruptura

Jurnaliştii spanioli notează că relaţia oricum şubredă s-a deteriorat şi mai mult după ce Valverde a decis să înceapă ultima partidă, remiza cu Blibao, scor 1-1, fără primii doi căpitani ai echipei - Messi şi Busquets, ambii fiind trimişi pe teren în repriza secundă.


"Ruptura dintre Messi şi antrenor e totală. Dovada a venit în urmă cu câteva zile, când Valverde a ţinut să poarte o discuţie cu jucătorii după înfrângerea cu Leganes pentru a pune lucrurile în ordine, dar Messi a plecat. Căpitanul nu a vrut să audă nimic din ce avea antrenorul de spus după înfrângerea de pe arena Butarque. Iar asta nu i-a plăcut deloc lui Ernesto!", scrie sursa citată.

Iar lucrurile nu s-au oprit aici. Nemulţumirile lui Messi au devenit şi mai vizibile după ce a fost lăsat pe banca de rezerve cu Bilbao, alături de Busquets, fără prea multe explicaţii: "Decizia lui Valverde nu a avut legătură cu rotaţia, ci s-a vrut a fi un semnal pentru cei mai importanţi jucători ai echipei".

"Echipa nu joacă nimic şi se află în această situaţie de ceva timp deja. Liderii nu înţeleg insistenţa cu care Valverde îl pune în primul 11 pe Dembele şi încrederea acordată lui Nelson Semedo sau desele înlocuiri ale lui Coutinho şi rotaţia jucătorilor când nu e cazul... Pe scurt, încrederea în Ernesto e la cel mai jos nivel, atât din partea jucătorilor, cât şi a fanilor", scriu cei de la El Diario Gol.

Afla mai multe despre: messivalverdebarcelona 

viewscnt
Articole similare