Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rusescu a semnat rezilierea contractului cu FCSB! Mesajul atacantului pentru stelişti: "Drumurile noastre nu se vor mai întâlni în anii ce urmează!"

Rusescu a semnat rezilierea contractului cu FCSB! Mesajul atacantului pentru stelişti: "Drumurile noastre nu se vor mai întâlni în anii ce urmează!"

FCSB

Comentarii

FCSB anunţă că a ajuns la un acord cu Raul Rusescu pentru terminarea contractului, odată cu încheierea sezonului 2018-2019.

 Atacantul în vârstă de 30 de ani a disputat, în stagiunea precedentă, 24 de partide în toate competiţii, reuşind să înscrie de 5 ori şi să furnizeze 5 assist-uri. 

"Astăzi îmi iau rămas bun de la clubul care mi-a marcat cariera. Din 2011 şi până astăzi, am trăit momente incredibil de frumoase , am realizat performanţe inegalabile în următorii ani, din păcate pentru fotbalul românesc, am legat prietenii ce vor rămâne indiferent de cursul vieţii. Pe scurt, am reuşit să îmi îndeplinesc visul copilăriei.

Astăzi, drumurile noastre se despart şi probabil nu se vor mai întâlni în anii ce urmează, dar privesc cu mândrie la trecutul meu şi aştept cu nerăbdare, cu ambiţie, cu pasiune şi cu aceeaşi dorinţă de reuşită viitorul meu fotbalistic.

Ştiu că sezonul recent încheiat nu a fost pe măsura aşteptărilor voastre (suflarea roş-albastră) şi nici ale mele. Însă, în sezonul ce urmează şi nu numai, această echipă are nevoie de voi, nu doar de aceia care au înţeles (FCSB = Steaua Bucureşti), ci şi de voi, ceilalţi, care aţi ales sa staţi acasă, în loc să veniţi să fiţi alături de echipa voastră de suflet!

Fotbalul are nevoie de spectatori şi de suporteri, nu de telespectatori şi telesuporteri!", a declarat Rusescu.

Afla mai multe despre: rusescu 

viewscnt
Articole similare