Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rusescu, după victoria la limită din Cupă: "Tratăm serios toate competiţiile şi ne dorim să le câştigăm pe toate"

Rusescu, după victoria la limită din Cupă: "Tratăm serios toate competiţiile şi ne dorim să le câştigăm pe toate"

FCSB

Comentarii

Raul Rusescu a fost singurul marcator de la Zlatna, în meciul de Cupa României cu Unirea Alba Iulia. În ciuda jocului lamentabil al vicecampionilor, atacantul susţine că tratează serios toate competiţiile.

Rusescu crede că singurii răspunzător pentru scorul mic de pe tabelă sunt "roş-albaştri" şi are şi un sfat pentru colegii lui din ofensivă. "Am avut ocazii foarte multe, s-a terminat doar 1-0 din cauza noastră. Trebuie să fim mai relaxaţi, avem ocazii, dar le ratăm. Aşteptăm meciurile următoare să ne relaxăm", a declarat Rusescu la flash interviul de după meci. 

Atacantul în vârstă de 30 de ani susţine că şi Cupa României este un obiectiv pentru vicecampioni şi speră să îl îndeplinească. "Cupa este un obiectiv pe care ne dorim să îl îndeplinim la finalul sezonului, tot timpul astea au fost obiectivele, cel puţin cât timp am fost eu la Steaua, sper să le realizăm. În campionat vor sta lucrurile diferit faţă de meciul din seara asta. Tratăm serios toate competiţiile şi ne dorim să le câştigăm pe toate". 

Afla mai multe despre: raul rusescufcsbcupa romanieiunirea alba iuliainterviu 

viewscnt
Articole similare