Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rusescu l-a ”speriat” pe Alexandru Stan: ”Vezi că eu vin de la Astra, n-am luat banii de două luni”. Ce trebuie să facă jucătorii noi la FCSB

Rusescu l-a ”speriat” pe Alexandru Stan: ”Vezi că eu vin de la Astra, n-am luat banii de două luni”. Ce trebuie să facă jucătorii noi la FCSB

FCSB

Comentarii

Alexandru Stan a fost transferat de urgenţă de FCSB pentru a acoperi problemele din banda stângă, după ce Momcilovici s-a accidentat şi Morais e suspendat pentru primul meci cu Rapid Viena. Fostul căpitan al Astrei a fost ”speriat” de Raul Rusescu, care i-a transmis ce trebuie să facă noii jucători de la FCSB.

Roş-albaştrii au o regulă clară: fiecare jucător care ajunge la FCSB trebuie să plătească o ieşire la film pentru toată echipa. Obiceiul din vestiarul vicecampioanei a fost tratat cu umor de Alexandru Stan.

Mi-a spus Raul că trebuie să-i scot pe colegi la un film. I-am zis că eu vin de la Astra şi n-am luat banii de două luni, e greu”, a glumit Stan, care a completat imediat. ”Dacă aşa s-a procedat până acum aici, atunci asta este, trebuie să fac la fel”.

A fost o surpriză plăcută. Ieri eram pe drum spre Giurgiu şi am fost sunat de domnul Argăseală să vin la Bucureşti înapoi. A fost visul meu de mic copil să ajung la Steaua. L-am recunoscut pe domnul Argăseală, am mai vorbit cu dânsul, i-am recunoscut şi vocea. Pe domnul Gigi Becali când m-a sunat nu l-am recunoscut. Nu aveam nici semnal, eram pe Centură şi când mi-a spus cine e n-am înţeles prima oară şi s-a întrerupt şi după l-am sunat eu pe dânsul şi am stat de vorbă puţin”, a povestit Alexandru Stan modul în care s-a realizat transferul său la FCSB.

Afla mai multe despre: alexandru stanfcsbrusescutraditie,  

viewscnt
Articole similare