Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rusescu pleacă de la Clinceni: ”Sunt şanse foarte mici să rămân!” Oferta interesantă pe care a primit-o din Liga 1

Rusescu pleacă de la Clinceni: ”Sunt şanse foarte mici să rămân!” Oferta interesantă pe care a primit-o din Liga 1

Superliga

Comentarii

Raul Rusescu spune că n-a luat o decizie în privinţa echipei la care va juca în sezonul următor. Atacantul de 32 de ani a primit o ofertă interesantă din Liga 1, de la FC U Craiova, care, în noul sezon, vrea să atace primele locuri.

Ajuns la 32 de ani, fostul golgheter al Ligii 1 a avut un sezon bun la Academica Clinceni, alături de care a produs surpriza şi a intrat în play-off. Raul Rusescu mai are însă contract cu Clinceni doar până în această vară.

Una dintre variantele pe care le are pe masă este FC U Craiova, care îl doreşte în lotul pentru noul sezon. Rusescu spune că şi-ar dori să primească în primul rând o ofertă din străinătate şi, în caz contrar, ar accepta să joace în continuare în Liga 1.

Rusescu, transfer interesant în Liga 1? ”Sunt şanse foarte mici să rămân la Clinceni”

Raul Rusescu analizează în această perioadă ofertele pe care le-a primit. Atacantul de 32 de ani rămâne un jucător interesant, mai ales după sezonul bun pe care l-a avut cu Academica Clinceni.

Imediat după meciul cu Craiova, încheiat 0-0, Rusescu spune că încă n-a luat o decizie în privinţa viitorului său, dar că şi-ar dori să continue în străinătate.

Rusescu are o ofertă interesantă şi de la FC U Craiova, pe care n-ar refuza-o. Fostul atacant al lui FC Sevilla spune că singura echipă din Liga 1 la care n-ar putea să joace este rivala Dinamo.

”(Despre viitorul lui) Nu ştiu, chiar nu ştiu unde voi juca. Contractul meu se termină la sfârşitul acestei luni şi vom vedea. Sunt şanse foarte mici ca să rămân la Clinceni. Sunt nerabdator, încrezător şi aştept cu entuziasm ce se va întâmpla de acum încolo. Primul meu gând ar fi să mai plec în străinătate dacă se poate, dacă nu, să vedem unde mă duce viaţa.

(Sunt echipe din România pe care le-ai refuza?) Sunt câteva echipe, cu siguranţă... câteva, e una singură, dar o ştiţi deja. Dinamo e mai mult ca sigur o echipă la care n-aş putea să joc”, a spus Raul Rusescu.

FC U Craiova încearcă să-şi construiască un lot puternic pentru sezonul viitor şi există zvonuri cum că i-ar fi ofertat pe Raul Rusescu şi pe Gicu Grozav. De asemenea, pentru postul de antrenor există negocieri avansate cu Adi Mutu.

Afla mai multe despre: rusescu 

viewscnt
Articole similare