Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rusescu, reacţie ciudată după ce FCSB a fost eliminată din Cupa României: ”A fost un spectacol. Ăsta este farmecul acestei competiţii”

Rusescu, reacţie ciudată după ce FCSB a fost eliminată din Cupa României: ”A fost un spectacol. Ăsta este farmecul acestei competiţii”

FCSB

Comentarii

Raul Rusescu întârzie să demonstreze că a rămas un jucător important pentru FCSB. Atacantul a prins rar echipa, pierzând duelul cu Gnohere, iar atunci când a jucat a făcut-o modest.

Titular în partida cu Dunărea Călăraşi, din Cupa României, Rusescu nu s-a remarcat cu absolut nimic, ba chiar şi-a şi lăsat echipa în inferioritate numerică, pe final de meci, când a fost trimis la vestiare de Sebastian Colţescu.

Cred că acesta e farmecul acestei competiţii. Pentru prima dată, acest oraş are parte de un meci în nocturnă. Pentru ei a fost un spectacol. Pentru noi trebuia să fie spectacol la sfârşit, dar nu a fost.

Nu s-a întâmplat nimic la eliminare. Am primit al doilea galben nemeritat, zic eu. Normal că eram supărat. Mai erau câteva minute şi îmi doream să ajut echipa pe final.

Obiectivul nostru era să câştigăm atât Cupa României cât şi campionatul. Acum ne-a mai rămas doar campionatul, trebuie să-l câştigăm”, a spus Raul Rusescu.

Afla mai multe despre: rusescudunareafcsbcupa romaniei 

viewscnt
Articole similare