Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ruşine imensă pentru Standard Liege! Cine a putut să elimine echipa lui Răzvan Marin din Cupa Belgiei

Ruşine imensă pentru Standard Liege! Cine a putut să elimine echipa lui Răzvan Marin din Cupa Belgiei

Stranieri

Comentarii

Ladislau Boloni şi Răzvan Marin şi-au luat foarte repede adio de la Cupa Belgiei. Echipele celor doi au fost eliminate în chiar prima fază pe care au jucat-o în competiţie.

Cupa Belgiei a oferit una dintre cele mai mari surprize ale zilei de ieri în fotbalul european. Deţinătoarea trofeului, Standard Liege, a fost eliminată încă din 16-imi de echipa aflată pe ultimul loc în liga a treia, Royal Knokke. Mai mult, Răzvan Marin şi ceilalţi coechipieri au evoluat pe teren propriu în faţa amatorilor care s-au impus în final cu 2-1. Pentru Standard, Orlando Sa a marcat din penalty în minutul 57. 

Nici Ladislau Boloni nu a trecut de faza 16-imilor în cupă. Antwerp a fost scoasă din competiţie de Mechelen, formaţie din al doilea eşalon al Belgiei. Echipa antrenorului român a fost învinsă cu 3-1. Mbokani a reuşit golul lui Antwerp în minutul 36. 

Şi Club Brugge a suferit o umilinţă greu de imaginat. Campioana a fost eliminată tot de o echipă de liga a treia. Deinze s-a impus cu 2-0 în faţa celor de la Brugge.

Afla mai multe despre: răzvan marincupa belgieiladislau bolonistandard liegeantwerp 

viewscnt
Articole similare