Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ruşine incredibilă. Ghetele fotbaliştilor Italiei au fost furate din vestiarul de pe Cluj Arena

Ruşine incredibilă. Ghetele fotbaliştilor Italiei au fost furate din vestiarul de pe Cluj Arena

EURO

Comentarii

Situaţie incredibilă la Cluj! România mai are parte de o „ruşine naţională”, după ce ghetele italienilor de la EURO U-21 au fost furate la o partidă de pe Cluj Arena.

Ne-am făcut de ruşine! Ghetele fotbaliştilor Italiei au fost furate din vestiarul de pe Cluj Arena

Am reuşit să o ”comitem” şi de data asta. Italienii pleacă cu un gust amar din România. Motivul? Potrivit Bună Ziua Cluj, din vestiarul ”Squadrei Azzurra” au dispărut patru perechi de ghete, iar poliţia a demarat deja o anchetă în acest sens.

„La data de 25 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca au demarat activităţi de cercetare în cadrul unui dosar penal ce vizează infracţiunea de furt, după ce au fost informaţi despre faptul că în perioada 22-23 iunie a.c., persoane necunoscute, profitând de faptul că uşile vestiarelor din incinta Cluj Arena au fost lăsate neasigurate, au sustras 4 perechi de ghete de fotbal aparţinând unor jucători.

Poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta”, a transmis Poliţia din Cluj-Napoca.

Naţionala Italiei are trei puncte după primele două partide disputate la Cluj. ”Squadra Azzurra” are nevoie de încă o victorie cu Norvegia pentru a se califica în fazele eliminatorii.

România U21 - Croaţia U21 0-0. Echipa naţională părăseşte competiţia fără gol marcat!

Partida dintre România U21 şi Croaţia U21, din cadrul Campionatului European U21, s-a terminat la egalitate, scor 0-0. 

Naţionala lui Emil Săndoi părăseşte Campionatul European, după egalul fără goluri contra Croaţiei. 

”Tricolorii mici”, fair-play după ultimul fluier: ”Ne-a lipsit câte ceva din toate: caracter, forţă, tehnică” / ”Am jucat prea defensiv”

Afla mai multe despre: naţionala italieicluj arenaeuronaţionala româniei 

viewscnt
Articole similare