Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ryan Giggs, pentru a doua oară la Bucureşti. Şi-a amintit de celebrul 1-5 de pe Ghencea, dar şi de Hagi şi Dan Petrescu: ”Aveţi o istorie mare”

Ryan Giggs, pentru a doua oară la Bucureşti. Şi-a amintit de celebrul 1-5 de pe Ghencea, dar şi de Hagi şi Dan Petrescu: ”Aveţi o istorie mare”

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul galez, Ryan Giggs şi-a amintit despre precedenta sa experienţă în România, pe vremea când era încă jucător activ.

Giggs, legendă a clubului Manchester United antrenează în prezent naţionala lui Gareth Bale. El a fost prezent la tragerea la sorţi pentru Euro 2020 şi şi-a adus aminte despre precedenta sa vizită în România: ”E foarte bine, nu am stat prea mult, dar este frumos.  S-a schimbat puţin, da. Prima dată am venit aici în 1992 şi nu am amintiri plăcute. Am fost învinşi cu 5-1. Sper să am amintiri mai plăcute de acum” a rememorat Giggs, momentul mai 1992, când România lui Hagi, Balint sau Lăcătuş învingea Ţara Galilor la Bucureşti, într-o manieră categorică.

”Am o mulţime de amintiri cu jucătorii români, nu foarte bune. Prima mea experienţă a fost contra unei echipe mari, cu Hagi, Popescu, Dumitrescu, a jucat în Premier League, Dan Petrescu, am jucat împotriva lui şi a lui Chelsea.  Mereu au fost competitive, atât echipa naţională, dar şi când am jucat împotriva echipelor de club. Aveţi o istorie mare şi e frumos că tragerea la sorţi a avut loc în Bucureşti” a mai spus Ryan Giggs.

Afla mai multe despre: ryan giggsromânia 

viewscnt
Articole similare