Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ryan Reynolds insistă pentru aducerea lui Gareth Bale la Wrexham: ”E ciudat! A renunţat la un sport pe care îl iubeşte”

Ryan Reynolds insistă pentru aducerea lui Gareth Bale la Wrexham: ”E ciudat! A renunţat la un sport pe care îl iubeşte”
Comentarii

Patronii formaţiei Wrexham, Ryan Reynolds şi Rob McElhenney au declarat că oferta lor pentru Gareth Bale este una cât se poate de serioasă şi îl aşteaptă la club, în pofida faptului că acesta şi-a anunţat retragerea din activitate.

  • Wrexham a promovat în liga a patra din Anglia - League Two - în acest sezon, după o pauză de 15 ani!

Ryan Reynolds îl vrea neapărat pe Gareth Bale la Wrexham

Celebru actor Ryan Reynolds, a declarat că nu înţelege de ce Gareth Bale a ales să se retragă din fotbal, cu toate că iubeşte foarte mult acest sport şi ar mai fi avut multe de oferit.

Gareth face exact ce vrea cu viaţa lui, mie mi se pare totuşi oarecum ciudat. A renunţat la un sport pe care îl iubeşte.

Este distractiv într-un fel, dar totuşi destul de inexplicabil să faci unele lucruri poate mai puţin gândite. Nu credeam că Ben Foster va veni la noi, dar iată, el a făcut-o”, a declarat Ryan, conform Reuters.

Wrexham l-a convins pe fostul portar al lui Manchester United şi al Angliei, Ben Foster (39 ani), să revină în activitate în martie, el ajutând echipa la promovarea din aprilie.

În sezonul viitor, Wrexham îşi propune o nouă promovare - în League One, chiar dacă concurenţa este acerbă.

Simţim că limita este cerul pentru Wrexham, dacă ne uităm la numărul de oameni care au venit pe stadion în acest sezon. Simţim că limita este cerul pentru Wrexham, dacă ne uităm la numărul de oameni care au venit pe stadion în acest sezon”, a declarat directorul executiv al clubului, Humphrey Ker.

  • Echipa galeză va juca un meci amical în iulie, cu echipa secundă a clubului american Los Angeles Galaxy, în cadrul turneului pe care îl va efectua în Statele Unite.

Afla mai multe despre: ryan reynoldsgareth bale 

viewscnt
Articole similare