Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ryde a recunoscut superioritatea Suediei: "N-am avut nicio şansă! Am făcut greşeli" Concluziile trase de selecţionerul României

Ryde a recunoscut superioritatea Suediei: "N-am avut nicio şansă! Am făcut greşeli" Concluziile trase de selecţionerul României

CM Handbal

Comentarii

Tomas Ryde, antrenorul naţionalei României, a reacţionat, la conferinţa de presă, după înfrângerea suferită contra Suediei, 22-34. Selecţionerul tricolorelor a recunoscut că România nu a avut nicio şansă în faţa lui Gullden & Co. şi a scos în evidenţă faptul că multe dintre jucătoarele sale au fost obosite.

România a pierdut fără drept de apel în faţa Suediei, la Mondialul de handbal. Tricolorele au cedat la 12 goluri diferenţă, într-un meci în care nu a contat foarte tare în atac. După meci, Ryde a spus că România trebuie să meargă acasă şi să-şi trateze rănile pentru a reveni mai puternică la următorul meci, cu Japonia.

"Mari felicitări Suediei, se întâmplă să fie şi ţara mea natală. Au făcut un meci foarte bun azi, au fost stabile şi au continuat să muncească timp de 60 de minute. Nu am avut nici o şansă astăzi. Multe jucătoare din echipa mea sunt foarte obosite. Am pierdut ca şi structură, am făcut multe greşeli tehnice şi corelate cu maniera de joc a Suediei cred că a fost un meci uşor de câştigat pentru ele. Motivul pentru care am pus-o pe Denisa (n.r. - Dedu) la conferinţă cu mine este că Denisa a început meciul foarte bine şi a fost o presiune mare pe Denisa să facă meciul ăsta.

Trebuie să mergem acasă şi să ne tratăm rănile şi să facem un meci nou cu Japonia, care va fi greu, dar vom da tot ce e mai bun", a spus Thomas Ryde, la conferinţă de presă.



România mai are de jucat la Mondial contra Japoniei, miercuri, de la ora 11:00, în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: tomas ryderomania suediacm de handbal 

viewscnt
Articole similare