Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a acordat primul cartonaş verde din istorie. La ce meci s-a întâmplat şi ce semnificaţie are

S-a acordat primul cartonaş verde din istorie. La ce meci s-a întâmplat şi ce semnificaţie are
Comentarii

S-a acordat primul cartonaş verde din istoria. S-a întâmplat la Campionatul Mondial al Regiunilor - o competiţie neafiliată FIFA, care este organizată de asociaţia internaţională CONIFA.

CONIFA - Confederaţia Asociaţiilor Independete de Fotbal - reuneşte regiunile autonome sau independente, dar care nu sunt afiliate FIFA. Cupa Mondială din acest an este organizată lângă Londra şi acolo participă şi selecţionata Ţinutului Secuiesc. Din grupa din care Ţinutul Secuiesc face parte vine şi o noutate pentru fotbalul mondial.

S-a întâmplat la meciul dintre Padania (Italia)şi Tuvalo (Polynesia). Arbitrul Raymond Mashamba a arătat de două ori cartonaşul verde pe parcursul meciului. Ce se întâmplă cu jucătorul care primeşte un astfel de avertisment? ”Jucătorul care primeşte cartonaş verde trebuie să părăsească imediat terenul, dar poate fi înlocuit dacă echipa sa nu a făcut toate schimbările. Jucătorul care primeşte cartonaş verde nu va fi suspendat pentru meciul următor”, se arată în regulamentul CONIFA.

Cei de la CONIFA au introdus cartonaşul verde pentru cei care au o atitudine lipsită de respect faţă de arbitri: ”Fotbalul are o problemă cu lipsa de respect la adresa arbitrilor”, a declarat Paul Watson, care lucrează pentru CONIFA.

Afla mai multe despre: tinutul secuiesccampionatul mondial al regiunilorcartonas verde 

viewscnt
Articole similare