Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a aflat abia acum! Adevăratul motiv pentru care Zidane a plecat de la Real! Ce i-a spus Perez când a vrut să SCAPE de Bale

S-a aflat abia acum! Adevăratul motiv pentru care Zidane a plecat de la Real! Ce i-a spus Perez când a vrut să SCAPE de Bale

Real Madrid

Comentarii

Cotidianul spaniol El Pais face dezvăluiri incendiare la cinci luni după ce Zinedine Zidane a luat prin surprindere întreaga lume a fotbalului. Pe 31 mai, Zizou îşi anunţa demisia de la Real Madrid, la scurt timp după ce aducea în vitrina clubului al treilea trofeu Champions League consecutiv.

O decizie neînţeleasă de mulţi şi pusă pe seama faptului că Zidane înţelesese că a atins deja potenţialul maxim cu această echipă de ceilalţi.

Totuşi, se pare că lucrurile nu au stat deloc aşa, iar hotărârea lui Zidane a fost luată în urma unor promisiuni făcute şi încălcate de Florentino Perez.

Cea mai importantă: modul în care clubul a negociat cazul "Gareth Bale". Galezul a ajuns rezervă în mandatul lui Zidane, iar tehnicianul francez a obţinut promisiunea lui Perez că acesta va fi vândut la finalul sezonului.



Conform sursei citate, Zidane intenţiona să investească banii obţinuţi în schimbul lui Bale pentru aducerea unui alt super-star, dintre Mohamed Salah, Eden Hazard şi Harry Kane.

Perez şi-ar fi schimbat însă atitudinea după finala Champions League, când Bale a reuşit acel gol magnific din foarfecă.

Conform El Pais, Perez a fost încântat de evoluţia lui Bale şi i-a transmis lui Zidane că galezul "e mai bun decât Cristiano Ronaldo!". A fost momentul în care Zidane a înţeles că a fost minţit şi a decis să o părăsească pe Real.



Acum, la cinci luni distanţă, fostul mijlocaş este la un pas să revină în lumea fotbalului, fiind aproape să o preia pe Bayern Munchen, conform presei germane.

Afla mai multe despre: zidanereal madridperezbale 

viewscnt
Articole similare