Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a aflat adevăratul salariu pe care Ianis Hagi îl are la Genk. Sumă uriaşă încasată de mijlocaş. Nici Becali nu-şi permite asemenea salariu la FCSB

S-a aflat adevăratul salariu pe care Ianis Hagi îl are la Genk. Sumă uriaşă încasată de mijlocaş. Nici Becali nu-şi permite asemenea salariu la FCSB

Farul Constanța

Comentarii

Ianis Hagi a fost cel mai râvnit jucător din Liga I în această vară. FCSB şi alte echipe puternice din fotbalul european s-au luptat pentru semnătura mijlocaşului de 20 de ani.

Până la urmă, Ianis Hagi a ajuns la Genk. Proaspăt câştigătoare a Supercupei Belgiei şi campioană en-titre, Genk a plătit 4 milioane de euro pentru fotbalistul adus de la FC Viitorul. Ianis Hagi a jucat deja în meciurile amicale pentru echipa alături de care va evolua în grupele Ligii Campionilor, însă, în singurul meci oficial disputat până acum, n-a prins niciun minut. La finalul săptămânii trecute, Genk s-a impus cu 3-0 în meciul cu Mechelen şi a cucerit Supercupa Belgiei, iar Ianis Hagi a rămas pe banca de rezerve.

  • Trăieşte experienţe LIVE în cele mai tari competiţii din lume! Ca să vezi Telekom Sport 1 şi Telekom Sport 2. Ia-ţi aici pachetul Telekom Sport +

Gheorghe Hagi n-a vrut să ofere niciun detaliu despre suma de bani pe care echipa sa a primit-o de la Genk în schimbul lui Ianis. Deşi se vorbea iniţial despre suma de 8 milioane de euro, până la urmă, "Regele" a fost dat de gol de presa din Belgia, care a scris că Genk a plătit 4 milioane de euro pentru fostul mijlocaş al Viitorului.

La fel de discret a fost Gheorghe Hagi şi în ceea ce priveşte salariul pe care fiul său îl are la Genk. Din nou, patronul Viitorului a fost "trădat" de presa din România. Conform spynews.ro, Ianis Hagi va încasa 800 de mii de euro în fiecare sezon, cu tot cu bonusuri. În acelaşi timp, celălalt român din lotul lui Genk, Vladimir Screciu, are un salariu anual de 200 de mii de euro.

  • Comparativ, la FCSB, cel mai bine plătit jucător este Dennis Man, care încasează 186 de mii de euro în fiecare sezon

Becali l-a vrut pe Ianis la FCSB. De ce a picat transferul

Înainte de Campionatul European de tineret, Gigi Becali l-a dorit insistent pe Ianis Hagi la FCSB şi chiar a făcut o ofertă uriaşă pentru Liga I. Patronul roş-albaştrilor s-a apropiat de suma pe care a plătit-o Genk şi a oferit 3,5 milioane de euro pentru fiul lui Gheorghe Hagi.

"Ianis poate să marcheze şi la CFR, iar dacă pierde CFR, după aceea jucăm pamporea, iar la anul dansăm pamporea împreună la Naţional Arena, după ce luăm campionatul. Acum pot să zic, acum s-a terminat. Asta este cel mai mult ce îmi doresc este să dansez cu Ianis pamporea, la anul, pe vremea asta. Este un obiectiv, aşa este. Acum pot să vă spun. Să vedem dacă pot să îl iau" , declarat Gigi Becali în urmă cu trei luni.

Evoluţiile excelente ale lui Ianis de la Euro 2019 au făcut ca multe alte echipe importante din fotbalul european să se intereseze de serviciile sale. Astfel, transfeul mijlocaşului de 20 de ani la FCSB a intrat în impas, iar Becali s-a retras din cursa pentru semnătura lui Ianis şi s-a reorientat către alţi jucători.

Afla mai multe despre: ianisfcsbgenk 

viewscnt
Articole similare