Experiențe împreună.
You are here:

S-a aflat campioana României la volei feminin. Va juca sezonul viitor şi în grupele Ligii Campionilor

S-a aflat campioana României la volei feminin. Va juca sezonul viitor şi în grupele Ligii Campionilor

Sporturi

Comentarii

Echipa de volei feminin Volei Alba Blaj a devenit, miercuri, pentru a patra oară campioana României, după ce a învins formaţia CSM Lugoj, cu scorul de 3-1, în ultima etapă a campionatului. Volei Alba Blaj va juca sezonul viitor şi în grupele Ligii Campionilor.

Volei Alba Blaj este urmată pe podium de CSM Bucureşti şi CSM Târgovişte.

La ora transmiterii acestei ştiri este programată ceremonia de decernare a medaliilor şi a tricourilor de campioane voleibalistelor de la Alba Blaj.

Prin câştigarea titlului naţional, Volei Alba Blaj are asigurată participarea în Liga Campionilor (grupe), România având repartizate în sezonul viitor al cupelor europene încă patru locuri – două în CEV Cup şi două în Challenge Cup.

După încheierea Diviziei A, urmează Cupa României, turneul final fiind programat la Alexandria, în 14-15 mai. Semifinalele se vor juca în 14 mai, între CSM Lugoj – CSM Târgovişte şi Volei Alba Blaj – CSM Bucureşti, pentru ca finala pentru câştigarea trofeului să aibă loc în 15 mai, între câştigătoarele din semifinale.

Tot la Alexandria va avea loc şi turneul final al Cupei României la masculin, în 11 mai fiind programate semifinalele, între Dinamo Bucureşti – ACSVM Zalău şi Arcada Galaţi - Ştiinţa Explorări Baia Mare, iar în 12 mai finala pentru trofeu.

Campionatul masculin s-a încheiat cu Arcada Galaţi campioană, succes care îi asigură participarea în tururile preliminare ale Ligii Campionilor în sezonul viitor. România mai are alocate trei locuri în cupele europene – unul în CEV Cup şi două în Challenge Cup.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe