Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a aflat ce jucător a transferat Gigi Becali, imediat după victoria cu Mlada Boleslav. Clubul nu mai avea nevoie de serviciile sale

S-a aflat ce jucător a transferat Gigi Becali, imediat după victoria cu Mlada Boleslav. Clubul nu mai avea nevoie de serviciile sale

FCSB

Comentarii

Secretomania patronului de la FCSB, Gigi Becali, pare că a fost deconspirată. Mijlocaşul dreapta român care se presupune va ajunge la echipă va fi Adi Popa, înlăturat de la Reading.

Imediat după partida câştigată în faţa cehilor de la Mlada Boleslav, scor 1-0, care a reprezentat şi calificarea în play-off-ul Europa League, patronul celor de la FCSB a anunţat că a realizat un nou transfer. Imediat după meci, Gigi Becali a pus mâna pe telefon şi s-a înţeles cu jucătorul şi echipa sa. Nu a vrut să destăinuie numele jucătorului transferat, însă în stilul caracteristic a oferit indicii: mijlocaş dreapta român, pe care îl cunoaşte toată lume din fotbalul românesc. 

Potrivit informaţiilor Sport.ro, ar fi vorba despre "motoreta" Adi Popa, cel care nu intră în planurile englezilor de la Reading, nici în acest sezon. A fost anunţat de club să-şi caute club, încă de la începutul luni iulie. Ajuns la 31 ani, Adi Popa a evoluat cinci sezoane la FCSB, între anii 2012 şi 2017, timp în care a cunoscut  împlinire profesională, culminată cu eliminarea celor de la Ajax, în 16-imile Europa League, dar şi victoria de pe teren propriu cu Chelsea, scor 1-0.

De asemenea, Adi Popa 22 de partide pentru echipa naţională de fotbal a României, pentru care a marcat trei goluri.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare