Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a aflat! Ce număr va purta Ianis Hagi la Genk. Noul transfer al belgienilor i-a ridicat deja in picioare pe fani

S-a aflat! Ce număr va purta Ianis Hagi la Genk. Noul transfer al belgienilor i-a ridicat deja in picioare pe fanigalerie foto

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi s-a transferat la Genk, acolo unde este privit drept vedeta campaniei de transferuri a campioanei Belgiei.

La primul meci amical disputat în tricoul lui Genk, Ianis Hagi a jucat doar un sfert de oră, atunci când l-a înlocuit pe Piotrowski. Hagi Junior nu este noul ”decar” al belgienilor!

El a purtat pe tricou numărul 23, dar este foarte posibil să fie vorba de un tricou pe care îl poartă doar pentru moment.

E drept, Genk are deja un ”decar” în lot. Este vorba despre Mbwana Samatta, cel mai bun marcator al campioanei Belgiei cu 32 de reuşite în stagiunea trecută. Tanzanianul nu va pleca probabil în această vară de la Genk, în ciuda ofertelor tentante primite pe adresa clubului. În sezonul trecut, numărul 23 a fost purtat de tânărul jucător belgian, Rubin Seigers, fotbalist care ar putea fi împrumutat la Mechelen, anunţă presa din Belgia. Vezi o galerie foto cu Ianis în primul meci, mai sus. 

I-a ridicat deja în picioare pe belgieni

Ianis Hagi a intrat în amicalul cu Lokomotiva Zagreb la scorul de 2-0. El a prins în teren golul de 3-0 marcat de Benson şi şi-a creat o ocazie bună de gol, la finalul unui şut spectaculos.

„În minutele de final, a venit prima şansă de gol a românului. Şutul său din afara careului a fost blocat de un fundaş croat” anunţă şi site-ul oficial al clubului belgian. Fanii au fost plăcut impresionaţi pe reţelele de socializare de cele 15 minute în care l-au văzut la treabă pe Ianis.

Pe 20 iulie, Genk va începe oficial sezonul, urmând să întâlnească Mechelen, în Supercupa Belgiei.

sursa foto: photonews

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare