Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a aflat cine va arbitra partida FCSB - CFR Cluj! Florinel Coman nu are amintiri prea plăcute cu centralul

S-a aflat cine va arbitra partida FCSB - CFR Cluj! Florinel Coman nu are amintiri prea plăcute cu centralul

FCSB

Comentarii

Florinel Coman va avea cu siguranţă bătăi de cap în partida dintre FCSB şi CFR Cluj, dacă va fi introdus pe teren de către Toni Petrea. Motivul nu este reprezentat de miza partidei, aşa cum ne-am obişnuit, ci de un conflict atipic pe care l-a avut ”perla” lui Gigi Becali cu centralul partidei.

Meciul dintre FCSB şi CFR Cluj va fi arbitrat de nimeni altul decât Istvan Kovacs. Într-o partidă disputată în septembrie 2019, între Universitatea Craiova şi FCSB, încheiată cu victoria roş-albaştrilor cu 1-0, Florinel Coman şi Istvan Kovacs au avut un moment tensionat. ”Mbappe” de România a cerut penalty după un duel cu Kelic, în minutul 9, iar centralul partidei a avut o reacţie pentru care a fost criticat în presă. I-a spus lui Coman pe un ton agresiv ”Dispari, dispari!”.

După ce a fost criticat de mai multe voci din presă, printre care şi jurnalistul Dan Udrea de la Telekom Sport, Istvan Kovacs şi-a cerut scuze pentru comportamentul pe care l-a avut faţă de şeptarul roş-albaştrilor. A recunoscut că unui arbitru de talia sa nu îi face cinste să aibă un astfel de limbaj, dar a dat vina şi pe Florinel Coman, despre care a zis că este cunoscut pentru că se comportă urât cu centralii partidelor în situaţiile în care o decizie a acestora nu îi este pe plac.

“Cuvintele pe care le-am folosit nu au fost cele adecvate şi cele care sunt recomandate de Comisia Centrală a Arbitrilor. Comportamentul meu nu a fost unul abuziv, dar recunosc că am greşit.

Îmi cer scuze faţă de jucător pentru cuvintele rostite. Am greşit, sunt om, am cedat presiunii partidei. Este prima dată când mi se întâmplă acest lucru şi, cu siguranţă, va fi şi ultima oară. Sper ca arbitrii tineri să ia doar lucrurile pozitive din comportamentul meu, nu părţile negative!”, a recunoscut Istvan Kovacs.

Istvan Kovacs va fi ajutat la cele două linii de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene. Rezervă va fi Cătălin Popa, iar observator Constantin Ştefan. Partida dintre FCSB şi CFR Cluj va fi transmisă în direct pe Telekom Sport 1, vineri, de la 21:45. Cele mai importante faze pot fi urmărite şi pe TelekomSport.ro.

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbcfr clujistvan kovacs 

viewscnt
Articole similare