Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a aflat clubul din Premier League la care poate ajunge Nicolae Stanciu! Transferul de la Slavia Praga a fost anunţat de Anamaria Prodan

S-a aflat clubul din Premier League la care poate ajunge Nicolae Stanciu! Transferul de la Slavia Praga a fost anunţat de Anamaria Prodan

Stranieri

Comentarii

Unul dintre liderii naţionalei României, Nicolae Stanciu (28 de ani), poate face cel mai mare pas al carierei. Tricolorul poate profita de un eveniment major din jurul clubului West Ham, pentru a se transfera din Cehia, în Premier League, la clubul la care evoluează doi foşti colegi de la Slavia Praga.

Patronul Spartei Praga vrea să cumpere acţiuni la West Ham

O nouă schimbare în acţionariat se pregăteşte la una dintre echipele importante din Premier League. Newcastle a devenit cel mai potent club din lume, după ce un consorţiu din Arabia Saudită a cumpărat brandul după 18 luni de negocieri, iar o mutare importantă se pregăteşte şi la West Ham. 

Patronul Spartei Praga, Daniel Kretinsky, se află în negocieri avansate pentru a cumpăra 27% dintre acţiunile clubului de pe London Stadium, iar coproprietarii David Sullivan şi David Gold sunt de acord să cedeze acţiuni, după ce au căutat investitori în ultimii ani. 

Presa din Anglia susţine că această achiziţie e o prioritate pentru miliardarul ceh.

Nicolae Stanciu se poate transfera în Premier League, la West Ham

Football.london a anunţat West Ham se va îndrepta spre campionatul Cehiei, pentru a transfera jucători, după ce Daniel Kretinsky va finaliza negocierile şi va fi, oficial, în conducerea "ciocănarilor".

Sursa citată susţine că unul dintre cei mai buni jucători din Fortuna Liga, Nicolae Stanciu, este o opţiune pentru West Ham: "Mijlocaşul ofensiv al Slaviei, care deţine un talent imens, mai are doi ani de contract la Praga, ceea ce înseamnă că poate fi disponibil la preţ redus". 

Fostul tehnician al lui Manchester United, David Moyes, în prezent la West Ham, are de unde să-şi ia referinţe despre Nicolae Stanciu. În lot sunt cehii Vladimir Coufal şi Tomas Soucek, foştii colegi ai românului de la Slavia. 

De asemenea, pe lista de transferuri a clubului englez se află şi fotbalişti de la Sparta Praga, printre care: Adam Holek sau Ladislav Krejci. 

Anamaria Prodan a anunţat că Nicolae Stanciu poate pleca în iarnă

Agenta lui Nicolae Stanciu, Anamaria Prodan, a dezvăluit că "lunetistul" român al Slaviei e mai aproape ca niciodată de plecarea din Cehia. La începutul sezonului, tricolorul a fost aproape de transferul la Galatasaray, iar o nouă tentativă va avea loc în lunile următoare.

"El a avut foarte multe oferte şi în perioada trecută, doar că preţurile nu au fost cele dorite. Dar eu cred că el acum va pleca", a declarat Anamaria Prodan. 

Afla mai multe despre: nicolae stanciunicolae stanciu west hamnicolae stanciu transfer premier leagueanamaria prodanwest ham premier league 

viewscnt
Articole similare