Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a aflat! Cristiano Bergodi şi-a anunţat demisia de la U Craiova şi a avut o discuţie cu conducerea: "Nu mai pot, degeaba sunt aici fizic". Ce s-a întâmplat

S-a aflat! Cristiano Bergodi şi-a anunţat demisia de la U Craiova şi a avut o discuţie cu conducerea: "Nu mai pot, degeaba sunt aici fizic". Ce s-a întâmplat
Comentarii

Universitatea Craiova l-a pierdut pe antrenorul Cristiano Bergodi, după apariţia unor probleme personale. Manager-ul General Marcel Popescu a vorbit, pe larg, despre problemele italianului şi a dezvăluit discuţia purtată cu tehnicianul.

De ce a plecat Cristiano Bergodi de la Universitatea Craiova

U Craiova are un nou antrenor care se va ocupa de pregătirea echipei în perioada imediat următoare. Corneliu Papură a revenit la echipă, după ce Cristiano Bergodi a primit câteva veşti îngrijorătoare din ţara natală: „Aici nu s-a întâmplat nimic. La el în familie s-au întâmplat lucruri, pe care, fără acordul lui, nu pot să le spun. Lucruri care trebuie să aibă o decenţă minimă. Problemele care l-au măcinat în ultimul timp pe Cristiano au legătură cu mama lui”, a declarat Marcel Popescu pentru la PRO X.

Înainte de a pleca definitiv de lângă U Craiova, Bergodi a recunoscut, în faţa conducătorilor, că este cu moralul la pământ, din cauza problemelor personale:

„Aş vrea să spun un singur lucru. Aici nu trebuie să fim lacrimogeni sau să încercăm să intrăm în sufletele oamenilor. A avut un accident, este la pat, a vrut să îl vadă. Dacă pleca două săptămâni, intră în carantină. Când se întorcea, nu putea să intre aici. E o serie întreagă de probleme. Gândul era acolo.

Îşi pierduse tatăl la sfârşitul lui februarie – martie, îl apăsa teribil. Ne-a spus <<Eu nu mai pot, degeaba sunt aici fizic, dacă sufletul şi inima mea sunt acolo>>. Era o neîmplinire. A considerat că este mai bine să plece pentru că era prezent doar fizic”, a mai spus oficialul Craiovei. 

 

Afla mai multe despre: cristiano bergodiuniversitatea craiovau craiova 

viewscnt
Articole similare