Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a aflat "echipa care joacă în cupele europene" la care a ajuns Dorin Rotariu! Cu cine semnează după ce a fost dorit de FCSB

S-a aflat "echipa care joacă în cupele europene" la care a ajuns Dorin Rotariu! Cu cine semnează după ce a fost dorit de FCSB
Comentarii

Dorin Rotariu şi-a găsit o nouă echipă, după plecarea de la Astana. Fostul internaţional român a semnat cu Ludogoreţ.

Dorin Rotariu, transfer la Ludogoreţ

UPDATE | Sursele Telekom Sport confirmă că Dorin Rotariu a semnat cu Luodogoreţ, El a trecut cu bine vizita medicală şi joi va pleca în cantonamentul echipei din Austria. El ar putea să debuteze pentru echipa bulgară pe 19 iunie, în amicalul cu CFR Cluj. 


Dorin Rotariu s-a despărţit recent de Astana, acolo unde s-a transferat în februarie 2019. Fostul internaţional român a fost declarat liber de contract după ce n-a mai fost plătit de câteva luni.

Conform Sport.ro, atacantul lateral s-a prezentat deja la Ludogoreţ şi va semna cu campioana Bulgariei. Acolo va face echipă cu Claudiu Keşeru şi se va întâlni cu Cosmin Moţi, care a devenit oficial al clubului. Ludoreţ e calificată în primul tur preliminar al Champions League. 

Gigi Becali, care l-a dorit şi în trecut pe Dorin Rotariu, s-a arătat interesat de un transfer, dar Iosif Rotariu anunţa că nepotul său urmează să semneze cu o echipă din străinătate, care joacă în cupele europene.

"(n.r. întrebat dacă va reveni în România) Nu, nici vorbă. Are 25 de ani, are tot viitorul în faţă, vrea să revină şi la naţională. Deocamdată, nu se pune problema venirii lui în România. Este o echipă care joacă în cupele europene (n.r. cea la care urmează să se transfere Rotariu)”, a declarat Iosif Rotariu. 

Dorin Rotariu a plecat de la Dinamo în 2017, cu destinaţia Belgia, acolo unde a semnat cu Brugge, în schimbul a 2.2 milioane de euro. A fost împrumutat apoi la Mouscron şi AZ Alkmaar, ca mai apoi să fie cedat pentru 1.5 milioane de euro la Astana, în 2019. 

Afla mai multe despre: dorin rotariuluodogoret 

viewscnt
Articole similare