Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a aflat echipa cu care s-a înţeles Mourinho! Face două transferuri FABULOASE

S-a aflat echipa cu care s-a înţeles Mourinho! Face două transferuri FABULOASEgalerie foto
Comentarii

Jose Mourinho şi-a ales noua destinaţie noua destinaţie şi urmează să revină în fotbal, după aproape un an, a dezvăluit preşedintele clubului Olympique Lyon, Jean-Michel Aulas.

Interesant este că Mourinho nu va semna cu gruparea franceză, a cărei propunere a refuzat-o pentru că "a ales deja alt club", susţine Jean-Michel Aulas.

Aulas se află în căutarea unui succesor pentru Sylvinho, antrenor demis luni după doar 11 meciuri la comandă, iar oficialul lui OL a dezvăluit că i-a propus postul lui Jose Mourinho.

"Am avut un schimb măgulitor de replici prin SMS. A fost plăcut pentru toată lumea, dar nu a acceptat propunerea noastră, pentru că a ales deja un alt club", a declarat preşedintele clubului Olympique Lyon, Jean-Michel Aulas, citat de The Guardian.

Tottenham, viitoarea destinaţie a lui Mourinho!

Englezii şi spaniolii s-au pus de acord: Mourinho merge la Tottenham, formaţie care se va despărţi de Mauricio Pochettino.

Informaţiile anunţă că atât argentinianul, cât şi Tottenham ar vrea să rupă colaborarea. Pochettino este tentat de Manchester United şi consideră că nu mai poate face nimic în plus la actuala sa echipă. Conducerea clubului vrea să producă un şoc la echipă şi măsura pe care o vor lua oficialii va fi îndepărtarea antrenorului cu care au ajuns până în finala Ligii Campionilor.

Intră în scenă, Jose Mourinho. Cel care a anunţat că nu va semna cu un alt club până când nu va primi credit total pentru proiectul său. Spurs este gata să i-l ofere.

Două transferuri FABULOASE pentru Tottenham

Spaniolii vin cu o informaţie suplimentară. Dorit şi de Real Madrid în cazul în care Zidane va părăsi Santiago Bernabeu, Mourinho nu doar că nu merge în Capitala Spaniei, dar va aduce la Tottenham şi doi jucători blanco.

Este vorba despre Luka Modric şi Gareth Bale, ambii foşti jucători la Tottenham. Pentru ambii, va fi o revenire în fotbalul britanic, la echipa la care s-au format.

Preferă Londra, pentru că acolo locuieşte familia sa

În altă ordine de idei, presa britanică dezvăluie şi câteva dintre motivele pentru care Mourinho vrea la Tottenham.

Clubul are stabilitate financiară şi îi garantează sprijin total pentru viitorul proiect. Lotul este unul pe placul portughezului şi, nu în ultimul rând, formaţia se află în Londra, la câteva zeci de minute de locuinţa oficială a familie sale.

 

Afla mai multe despre: jose mourinhotottenham 

viewscnt
Articole similare