Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a aflat în război cu Becali, iar acum dă verdictul în cazul unei eventuale depunctări: "Creier de maimuţă în corp de militar!"

S-a aflat în război cu Becali, iar acum dă verdictul în cazul unei eventuale depunctări: "Creier de maimuţă în corp de militar!"

FCSB

Comentarii

Omul care se află în război cu Gigi Becali va da miercurea viitoare verdictul în cazul unei eventuale depunctări a FCSB-ului. Daniel Cernat este preşedintele Comisiei de Disciplină a FRF şi se află în această funcţie de mai bine de un deceniu.

În vara anului 2008, după ce Gigi Becali a fost prins că încerca să-i motiveze pe jucătorii de la Universitatea Cluj, Daniel Cernat şi Comisia de Disciplină au dictat măsuri dure la adresa Stelei, a lui Gigi Becali, dar şi a oficialilor şi jucătorilor de la U Cluj. Mai mult, Cernat a avut şi o reacţie destul de dură la adresa patronului FCSB-ului. “Îl sfătuiesc pe patronul FCSB-ului să nu mai dea dovadă, în continuare, de creier de maimuţă în corp de militar”. 

 

Tocmai din acest motiv, în câteva speţe ulterioare, care s-au judecat la "Disciplină", clubul Steaua a solicitat recuzarea preşedintelui Daniel Cernat pe motiv că "n-ar mai putea fi echidistant din moment ce s-a aflat într-un conflict direct cu Gigi Becali". 

Componenţa Comisiei de Disciplină

Daniel Cernat Marin - preşedinte
Mihai Mitroi - vicepreşedinte
Marian Tudor – membru
Lucian Ghiţă – membru
Liviu Popa - membru

Afla mai multe despre: fcsbcomisiilpffrfdaniel cernat 

viewscnt
Articole similare