Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a aflat, în sfârşit, adevăratul motiv al plecării lui Zidane de la Real Madrid. Dorinţa francezului: "Florentino Perez a făcut exact opusul!"

S-a aflat, în sfârşit, adevăratul motiv al plecării lui Zidane de la Real Madrid. Dorinţa francezului: "Florentino Perez a făcut exact opusul!"
Comentarii

Ramon Calderon, fostul preşedinte al celor de la Real Madrid, a dezvăluit adevăratul motiv al plecării lui Zinedine Zidane din funcţia de antrenor al grupării de pe Santiago Bernabeu.

Zidane a plecat de la Real Madrid la 31 mai, la finalul sezonului trecut, la cinci zile după ce câştigase Liga Campionilor. Iar plecarea francezului se resimte din plin pe Santiago Bernabeu. Între timp, Realul a mai schimbat un antrenor. Este vorba despre Julen Lopetegui, care i-a luat locul lui Zidane, dar a fost înlocuit la rândul său de Santiago Solari, dar nici argentinianul nu a reuşit să redreseze echipa. Real Madrid a acumulat doar 30 de puncte în primele 18 runde din La Liga şi ocupă locul al cincilea, la zece puncte în spatele marii rivale FC Barcelona, liderul campionatului.

Ramon Calderon, care a condus-o pe Real Madrid între 2006 şi 2009, susţine că tehnicianul francez a decis să demisioneze din cauza faptului că Florentino Perez, actualul conducător al "albilor", l-a vândut pe Cristiano Ronaldo la Juventus.

"Zidane a insistat să-l păstreze pe Cristiano şi să-l vândă pe Bale, iar preşedintele a făcut complet invers. Zidane mai voia să aducă anumiţi jucători şi să vândă alţii, în afara lui Bale, însă nu a primit ce şi-a dorit, aşa că a decis să plece", a dezvăluit Ramon Calderon, pentru programul TV spaniol El Chiringuito.

 

 

În vârstă de 45 de ani, tehnicianul francez a preluat Real Madrid în ianuarie 2016. În doar doi ani şi aproape cinci luni, el a câştigat nouă trofee cu formaţia madrilenă: de trei ori consecutiv Liga Campionilor, campionatul Spaniei în 2017, Supercupa Spaniei în 2017, Supercupa Europei în 2016 şi 2017, şi Cupa Mondială a cluburilor, în aceiaşi ani.

Zidane a fost unul dintre cei mai mari fotbalişti din istorie, evoluând la echipele Cannes, Bordeaux, Juventus şi Real Madrid. Cu naţionala Franţei, pentru care a jucat de 108 ori, Zidane a câştigat Cupa Mondială în 1998 şi Campionatul European în 2000.

Retras din cariera de fotbalist în 2006, el a preluat echipa a doua a clubului Real Madrid, în iunie 2014, înainte de a ajunge pe banca tehnică a formaţiei pe care a transformată într-o campioană absolută a Europei şi a lumii.

Afla mai multe despre: zidaneperezmotiv 

viewscnt
Articole similare