Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a aflat motivul pentru care Alibec a fost exclus din lotul FCSB-ului! L-a înjurat pe Dică: ”Dacă nu se iau măsuri, plec”

S-a aflat motivul pentru care Alibec a fost exclus din lotul FCSB-ului! L-a înjurat pe Dică: ”Dacă nu se iau măsuri, plec”

FCSB

Comentarii

Denis Alibec a fost scos din lotul FCSB-ului, după scandalul făcut la finalul meciului cu Voluntari. Atunci, imediat după ce a fost schimbat de Dică, fotbalistul a mers direct la cabine, nu înainte să-şi verse nervii pe uşa vestiarului

În plus, Gazeta Sporturilor a aflat şi un alt amănunt care l-a făcut pe patronul echipei să-l excludă din lot şi să-l critice vehement pe Alibec. Imediat când a văzut că urmează să fie schimbat, fotbalistul a gesticulat şi l-a înjurat pe Dică.

A refuzat să meargă pe banca de rezerve şi a plecat direct la vestiare, unde şi-a revărsat frustrarea pe tot ce-a prins în cale. Alibec nu s-a oprit nici acolo şi a fost auzit în timp ce-l făcea praf pe Nicolae Dică.

Antrenorul a fost anunţat de ieşirea fotbalistului şi a fost foarte clar. ”Dacă nu se iau măsuri şi dacă nu e scos din lot, atunci eu plec”, i-ar fi spus Dică lui Becali.

Alibec a fost exclus din lot şi nu a făcut deplasarea în Israel pentru meciul din Europa League cu Hapoel Beer Sheva. În plus, se pare că atacantul stelist va fi ignorat de Dică şi pentru următoarele două jocuri ale roş-albaştrilor din competiţiile interne.

Afla mai multe despre: alibecfcsbmotivscandaldicasteaua,  

viewscnt
Articole similare