Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a aflat motivul pentru care FCSB vrea arbitri străini I Au defilat în Liga 1: asta s-a întâmplat în urmă cu patru sezoane!

S-a aflat motivul pentru care FCSB vrea arbitri străini I Au defilat în Liga 1: asta s-a întâmplat în urmă cu patru sezoane!

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, luni, că a cerut convocarea Adunării Generale a LPF pentru aducerea unor arbitri străini la meicurile din play-off-ul Ligii I.

"Am vorbit cu Gino. Am vorbit cu Vali (n.r. - Argăseală), am convocat azi Adunarea Generală, că chipele din play-off se ştiu. Trimite hârtia: <CFR Cluj, vrei arbitri străini cu Steaua, dubla? <Da.> <Plăteşti şi tu şi Steaua jumate-jumate.> Dinamo cu... Dinamo, nu, că nu intră. Botoşaniul cu CFR. <Vreţi arbitri străini în cutare?> <Vreau.> <Plătiţi amândoi jumate-jumate>. Cu CFR am avut 11 metri, Mureşan l-a călcat p-ăla. El nici penaltiul pe care l-am avut nu a vrut să-l dea. I l-a semnalizat de la margine. Ăştia nu sunt arbitri", a declarat Becali.

În Liga 1 n-au mai existat arbitri străini din sezonul 2012-2013, atunci când campioană a devenit FCSB. Şi nu oricum, ci la o diferenţă de 16 puncte de locul 2!!! De altfel, ultimele 9 meciuri de Liga 1 ale roş-albaştrilor la care au oficiat brigăzi din afara României au fost un succes: aproape 80% din partide s-au terminat fără înfrângere, iar peste 60% au fost succese, în condiţiile în care arbitri străini au venit numai la derby-uri, cu adversare gen Dinamo, Rapid, CFR, Vaslui.

Afla mai multe despre: steauafcsbarbitri strainidecizieanuntanaliza 

viewscnt
Articole similare