Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a aflat motivul pentru care Laurenţiu Reghecampf s-a dus la "Palat"! Prima reacţie după întâlnirea cu Gigi Becali

S-a aflat motivul pentru care Laurenţiu Reghecampf s-a dus la "Palat"! Prima reacţie după întâlnirea cu Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Fostul antrenor de la FCSB, Laurenţiu Reghecampf, e liber de contract şi a revenit în România, în aceste zile. Tehnicianul s-a întâlnit, miercuri, cu Gigi Becali, iar Anamaria Prodan a explicat care a fost motivul pentru care cei doi s-au văzut.

FCSB e lider în Liga 1 şi are un parcurs bun sub comanda lui Toni Petrea, fostul secund al lui Laurenţiu Reghecampf. Echipa lui Gigi Becali are un punct în faţa lui CFR Cluj şi conduce în clasament. 

De ce s-au văzut Laurenţiu Reghecampf şi Gigi Becali

Miercuri, Laurenţiu Reghecampf s-a dus acasă la Gigi Becali, dar nu au discutat despre revenirea antrenorului la FCSB. Anamaria Prodan a dezvăluit că cei doi au o relaţie bună, mai ales după perioada în care Reghecampf a fost antrenor la FCSB: 

”Laur îl vizitează pe Gigi de fiecare dată când vine în ţară şi aşa va fi mereu, toată viaţa. Relaţia dintre ei este una de familie, Laur nu vrea să facă rău nimănui. El şi Gigi sunt prieteni”, a declarat Anamaria Prodan pentru AS.ro.

Sursa citată a mai notat că Reghecampf şi soţia sa au plecat deja în SUA, acolo unde îşi vor petrece o vacanţă. 

Antrenorul e liber de contract, după ce s-a despărţit de echipa din Emiratele Arabe United, Al Wasl. 

Reghecampf şi Şumudică, în vederile FRF pentru postul de selecţioner

Oficialul FRF, Mihai Stoichiţă, a recunoscut că Marius Şumudică şi Laurenţiu Reghecampf sunt variante pentru postul de selecţioner, în cazul unei plecări a lui Mirel Rădoi: 

"În cazul în care va pleca Mirel în altă parte, probabil că va fi vorba şi de Laurenţiu, că e un antrenor care a confirmat şi care are valoare. O să se bată ei doi (n.r. - Şumudică şi Reghecampf) pentru postul ăsta, dar e concurenţă acolo. Avem antrenori şi în alte părţi ale globului, nu numai în România. Şi o să avem concurenţă mai mare", a declarat oficialul FRF. 

 

Afla mai multe despre: reghecampfgigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare