Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a aflat motivul pentru care Pep Guardiola a fost eliminat cu Liverpool. Ce i-a spus arbitrului

S-a aflat motivul pentru care Pep Guardiola a fost eliminat cu Liverpool. Ce i-a spus arbitrului

Manchester City

Comentarii

Pep Guardiola a fost trimis în tribune la pauza meciului City - Liverpool, scor 1-2, după ce a protestat la adresa arbitrajului. Managerul lui Manchester City spune însă că nu l-a jignit pe arbitrul Mateu Lahoz.

Guardiola a fost nemulţumit că arbitrul a anulat un gol valabil, în prima repriză a returului cu Liverpool şi la pauză a mers să-i ceară explicaţii. Mateu Lahoz n-a apreciat atitudinea lui Guardiola şi l-a trimis în tribune. Acum, este anchetat de UEFA pentru această ieşire, dar şi pentru că a ţinut legătura cu staff-ul său, deşi a fost eliminat.

Publicaţia AS dezvăluie acum discursul pe care l-a avut Pep în faţa arbitrilor şi din cauza căruia a fost trimis în tribune: ”Ăsta a fost penalty, uită-te la reluări! A fost gol şi a fost penalty. Taci din gură! Au fost gol şi penalty”, ar fi strigat Pep către arbitri.

De altfel, după meci, Pep spune că nu l-a jignit pe spaniolul Mateu Lahoz şi a avut mereu probleme cu el: ”Nu l-am insultat, am fost politicos, am fost corec. Dar Mateu Lahoz este un tip special, îi place să fie diferit, îi place să fie special. Ştiu ce s-a întâmplat sezonul trecut cu Monaco, la 1-1 n-a dat un penalty incredibil la Aguero. Este special. Când toată lumea vede nişte lucruri, lui îi place să decidă pe dos. Nu i-am spus niciun cuvânt nepotrivit”, a spus Guardiola după meci.

Afla mai multe despre: pep guardiolamanchester cityliverpoolliga campionilor 

viewscnt
Articole similare