Experiențe împreună.
You are here:

S-a aflat motivul pentru care Ştefan Radu n-a mai fost dorit la Lazio. S-a certat cu două vedete în vestiar şi apoi clubul s-a întors împotriva lui

S-a aflat motivul pentru care Ştefan Radu n-a mai fost dorit la Lazio. S-a certat cu două vedete în vestiar şi apoi clubul s-a întors împotriva lui

Stranieri

Comentarii

Publicaţia Il Messaggero a dezvăluit motivul pentru care Ştefan Radu nu mai este dorit la Lazio. El s-ar fi certat în vestiar cu Bastos şi Wallace şi apoi a ameninţat că nu mai joacă, dacă nu este complet refăcut.

"Totul a început după un meci pierdut, când Wallace şi Bastos râdeau la duşuri ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Radu i-a certat şi a folosit cuvinte nepotrivite. Directorul sportiv al clubului Lazio Roma, Igli Tare, l-a chemat la o discuţie pe Radu. Acesta, rănit după un gest care însemna atac la adresa tricoului lazial, ar fi spus: "Am jucat şi accidentat, din acest moment joc doar dacă sunt foarte bine". Clubul a văzut aceste cuvinte ca un afront, apreciind că există probleme în comportamentul jucătorului în teren şi în afara lui", scrie sursa menţionată.

Fundaşul Ştefan Radu nu mai este dorit de Lazio pentru sezonul viitor, însă jucătorul român nu duce lipsă de echipe interesate de el.

Potrivit Corriere della Sera, Atalanta este gruparea aflată cel mai aproape de a obţine transferul lui, însă există un interes important şi din partea cluburilor Torino şi Parma.

Din afara Italiei, cluburi din China, Arabia Saudită şi Olanda l-ar "curta" pe jucătorul român. Oferta olandeză ar veni din partea grupării Vitesse Arnehm, locul 5, sezonul trecut.

Ştefan Radu, 32 de ani, este legitimat la gruparea Lazio din iulie 2008 şi are contract până în iunie 2021, dar conducerea clubului roman l-a anunţat că nu face parte din planurile pentru sezonul viitor.

viewscnt
Articole similare
Ana Maria Popescu, atac dezlănțuit la șefii sportului după medalia de la Tokyo: ”Să...