Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a aflat motivul pentru care Şumudică a fost demis de la Kayseri! Nu rezultatele au fost problema. Reacţie oficială a patronului

S-a aflat motivul pentru care Şumudică a fost demis de la Kayseri! Nu rezultatele au fost problema. Reacţie oficială a patronului
Comentarii

Erol Bedir, başkanul lui Kayserispor, a oferit o primă reacţie oficială după ce l-a demis pe Marius Şumudică. Conform spuselor sale, nu rezultatele proaste din ultima vreme au dus la demiterea sa, ci neînţelegeri asupra campaniei de transferuri din vară.

"Sumudica, desi era nou in campionatul Turciei si a avut o echipa cu 14-15 jucatori noi, in prima jumatate a campionatului a avut un parcurs de succes si a obtinut 30 de puncte. Totusi, parcursul nu s-a repetat si in a doua jumatate a campionatului.

In pofida spijinului financiar si moral pe care i l-am aratat, nu s-au mai repetat rezultatele din prima jumatate a campionatului si am obtinut doar 14 puncte. Antrenorul si-a manifestat dorinta in urma cu cateva saptamani de a pleca, dar am vrut sa ramanem cu el pentru a avea stabilitate.

Totusi, am ajuns intr-un punct in care am avut un schimb de opinii cu el si nu am ajuns la un acord in privinta campaniei de transferuri, asa ca ne-am despartit" - a spus Erol Bedir pentru Haber Turk.

Afla mai multe despre: marius sumudicaerol bedirturciakayserispor 

viewscnt
Articole similare