Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a aflat numele câştigătorului după lupta în trei! Burleanu se întâlneşte acum cu antrenorul dorit selecţioner. Când are loc anunţul oficial | EXCLUSIV

S-a aflat numele câştigătorului după lupta în trei! Burleanu se întâlneşte acum cu antrenorul dorit selecţioner. Când are loc anunţul oficial | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Sursele Telekom Sport susţin că Federaţia Română de Fotbal va avea o întâlnire, joi, cu Adrian Mutu, pentru postul de selecţioner al naţionalei. Numele noului selecţioner va fi anunţat, oficial, joi sau vineri.

Adrian Mutu a câştigat lupta în trei pentru postul de selecţioner. Se întâlneşte cu FRF

Într-o proporţie mare, Adrian Mutu este noul selecţioner al naţionalei României. Federaţia Română de Fotbal continuă linia începută cu Mirel Rădoi, promovat de la naţionala U21 a României la prima reprezentativă, iar "Briliantul" urmează să fie anunţat în fruntea tricolorilor în curâns, conform surselor Telekom Sport. 

Dorinţa federalilor se împlineşte. Şefii fotbalului românesc şi-ar fi dorit ca naţionala să aibă un selecţioner până la finalul anului, după plecarea lui Mirel Rădoi pe 30 noiembrie. După ce mai multe variante au picat, iar altele au fost dezbătute, s-a ajuns la forma finală. 

În ultimele zile, la FRF a avut loc o dezbatere privind antrenorii rămaşi în cursa pentru banca echipei naţionale, iar Adrian Mutu, Edi Iordănescu şi Adrian Ursea au primit cele mai multe voturi. 

Câştigător a ieşit fostul antrenor al naţionalei U21, Adrian Mutu. Plecat recent de la U Craiova 1948, tehnicianul se va întâlni joi cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi director tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, pentru a pune la punct ultimele detalii. 

Telekom Sport a aflat că joi sau vineri va fi anunţat noul selecţioner al României. 

"Briliantul" a intrat în cărţi pentru postul de selecţioner, după ce Gică Hagi, Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu au primit propunerea, dar şi-au continuat activitatea la clubul pe care-l reprezintă. 

Ce urmează pentru Adrian Mutu pe banca naţionalei României

În această perioadă, Adrian Mutu a fost aproape de o echipă de club, într-un moment în care nu era prima opţiune pentru FRF. Adrian Mutu a negociat cu maghiarii de la Kisvarda şi a urmărit un meci de campionat. 

Înainte de campania de calificare la următorul Campionat European, România va juca două meciuri de pregătire, prin care tricolorii se vor încălzi pentru grupa din Liga Naţiunilor. Echipa naţională şi-a aflat deja adversarele şi programul. 

Mircea Lucescu a comentat alarmat posibilitatea ca unul dintre Adrian Mutu sau Edi Iordănescu să fie selecţionerul României. 

Afla mai multe despre: adrian mutuadrian urseaedi iordanescunationala romanieirazvan burleanuselectioner nationala romaniei 

viewscnt
Articole similare