Experiențe împreună.
You are here:

S-a aflat numele echipelor din străinătate care-l doresc pe Denis Alibec. Gigi Becali îl lasă să plece pentru 1,7 milioane de euro

S-a aflat numele echipelor din străinătate care-l doresc pe Denis Alibec. Gigi Becali îl lasă să plece pentru 1,7 milioane de euro

Liga 1

Denis Alibec ar putea ajunge în Franţa, acolo unde este dorit de Bordeaux şi Montpellier. Atacantul de 27 de ani a intrat în conflict cu antrenorul şi cu şefii clubului şi a fost pus pe lista de transferuri.

Gigi Becali a anunţat în urmă cu câteva zile că i-a dat o hârtie unui impresar din Franţa prin care este de acord să-l cedeze pe Denis Alibec pentru 1,7 milioane de euro. Patronul FCSB n-a pronunţat însă numele echipelor care ar fi interesate de transferul lui Alibec.

Site-ul calciomercato.com susţine că ar fi vorba despre Bordeaux şi Montpellier. Cele două cluburi l-au dorit şi în iarnă, dar Gigi Becali a ţinut la preţ. Cea mai avantajoasă ofertă a venit atunci de la Bordeaux, care era dispusă să ofere 4,5 milioane de euro, însă patronul FCSB şi-a dorit cel puţin 5 milioane de euro.

Acum, Denis Alibec poate fi transferat la preţ de chilipir, 1,7 milioane de euro. Însă fostul internaţional român vine după un sezon foarte agitat, în care a marcat extrem de rar, a avut probleme medicale şi de comportament.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta