Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a aflat numele echipelor din străinătate care-l doresc pe Denis Alibec. Gigi Becali îl lasă să plece pentru 1,7 milioane de euro

S-a aflat numele echipelor din străinătate care-l doresc pe Denis Alibec. Gigi Becali îl lasă să plece pentru 1,7 milioane de euro

Superliga

Comentarii

Denis Alibec ar putea ajunge în Franţa, acolo unde este dorit de Bordeaux şi Montpellier. Atacantul de 27 de ani a intrat în conflict cu antrenorul şi cu şefii clubului şi a fost pus pe lista de transferuri.

Gigi Becali a anunţat în urmă cu câteva zile că i-a dat o hârtie unui impresar din Franţa prin care este de acord să-l cedeze pe Denis Alibec pentru 1,7 milioane de euro. Patronul FCSB n-a pronunţat însă numele echipelor care ar fi interesate de transferul lui Alibec.

Site-ul calciomercato.com susţine că ar fi vorba despre Bordeaux şi Montpellier. Cele două cluburi l-au dorit şi în iarnă, dar Gigi Becali a ţinut la preţ. Cea mai avantajoasă ofertă a venit atunci de la Bordeaux, care era dispusă să ofere 4,5 milioane de euro, însă patronul FCSB şi-a dorit cel puţin 5 milioane de euro.

Acum, Denis Alibec poate fi transferat la preţ de chilipir, 1,7 milioane de euro. Însă fostul internaţional român vine după un sezon foarte agitat, în care a marcat extrem de rar, a avut probleme medicale şi de comportament.

Afla mai multe despre: bordeauxmontpellierdenis alibecfrantafcsb 

viewscnt
Articole similare