Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a aflat numele noului investitor din Liga 1! La ce club bagă bani: "Dorea să-şi facă o echipă de fotbal, dar am reuşit să-l convingem să vină la noi" | EXCLUSIV

S-a aflat numele noului investitor din Liga 1! La ce club bagă bani: "Dorea să-şi facă o echipă de fotbal, dar am reuşit să-l convingem să vină la noi" | EXCLUSIV
Comentarii

Team managerul Academicii Clinceni, Sabin Ilie, a oferit ultimele informaţii despre schimbările de la echipa din Ilfov. Oficialul a vorbit despre redresarea echipei aflate pe ultimul loc în Liga 1. De asemenea, s-a aflat şi numele noului investitor.

Nicolae Dobrescu, noul investitor de la Academica Clinceni

Noul investitor al Academicii Clinceni este omul de afaceri Nicolae Dobrescu, cel care şi-a făcut simţită prezenţa încă din primele zile la echipa din Ilfov. Misiunea în acest sezon e salvarea de la retrogradare şi revenirea în normalitate. 

"Momentan nu pot da multe amănunte despre domnul Nicolae Dobrescu. Iubeşte fotbalul foarte mult. Ar fi dorit să-şi facă o echipă de fotbal, dar plecând de la dorinţa lui, împreună cu Augustin Călin am reuşit să-l convingem să vină la Academica Clinceni. A fost dorinţa dânsului să investească. Nu sunt mulţi oameni de afaceri care doresc să investească în fotbal, iar pentru noi e un lucru fantastic că a venit alături de noi.

A fost prezent la meciuri, îl puteţi vedea la stadion când veniţi la partidele noastre. Promisiunile dânsului au fost onorate, salariile sunt la zi. Acum, rămâne şi ca jucătorii să demonstreze în teren ce e de demonstrat. Jucăm pe puncte şi asta contează cel mai mult. Vă pot spune că toate promisiunile dânsului au fost onorate şi e un lucru bun că a venit alături de echipă

În privinţa antrenorului, Falub e antrenorul nostru până în vară şi cred că situaţia s-a reglementat din punctul ăsta de vedere", a declarat Sabin Ilie în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Academica Clinceni are un nou investitor, noi oficiali şi alt antrenor

Ultima clasată din Liga 1 trece prin restructurări. Augustin Călin va fi director sportiv şi Sabin Ilie a fost anunţat, oficial, ca team manager. De asemenea, Adrian Falub va antrena echipa, deşi a fost instalat într-o altă funcţie. 

Sabin Ilie e încrezător în jucătorii pe care i-a antrenat Ionuţ Chirilă: "Am venit, pentru că prietenul nostru bun vrea să facă performanţă. Am văzut că este o echipă foarte bună, cu jucători buni şi am decis să venim, să încercăm să... Cu experienţa pe care o avem în fotbal, să scăpăm echipa de la retrogradare. Asta este, fotbaliştii trebuie să fie puternici şi conducătorii la fel, pentru că fotbalul nu este uşor. La Craiova mergem să câştigăm toate cele trei puncte, nu se pune problema de un egal. 

Dacă se retrogradează, nu e sfârşitul lumii. Falub ştie ce înseamnă să scapi o echipă de la retrogradare, că a fost cu Chiajna. Are experienţă, poate la anul sau peste doi ani, când o să ne batem la campionat, o să vină un altfel de antrenor (n.r. - râde).

De când am venit eu la clubul ăsta, împreună cu Augustin Călin şi cu patronul, au jucat pe o primă substanţială la meciul cu Dinamo, am înţeles că la meciul cu Craiova le va dubla prima. 

Le-am spus, de când am venit <<În două săptămâni veţi primi un salariu>>. Dacă fac nouă puncte, îşi mai primesc încă un salariu, până să intre în vacanţă. Dacă nu, după vacanţă o să-şi primească toate drepturile", a declarat team managerul Academicii Clinceni. 

Clubul din Ilfov are o situaţie sportivă diferită faţă de sezonul trecut, când a jucat în play-off-ul Ligii 1. În actuala stagiune e pe ultimul loc, cu şapte puncte, iar în ultima etapă a învins Dinamo cu 1-0. 

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: academica clinceni finantatornicolae dobrescusabin ilie 

viewscnt
Articole similare