Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a aflat suma pe care Spartak Moscova a vrut să o plătească pentru Ianis. Gică Hagi nici n-a vrut să audă. Cât cere patronul Viitorului

S-a aflat suma pe care Spartak Moscova a vrut să o plătească pentru Ianis. Gică Hagi nici n-a vrut să audă. Cât cere patronul Viitorului

Superliga

Comentarii

Ruşii scriu că Gică Hagi este nemulţumit de propunerea financiară primită de la Spartak Moscova şi acesta este motivul pentru care până acum nu s-a ajuns la un acord.

Gică Hagi a anunţat că va oficializa în curând transferul lui Ianis, dar până acum n-a ajuns la niciun acord cu niciuna dintre echipele care-l doresc pe mijlocaşul de 20 de ani. Una dintre echipele care insistă pentru transferul lui Ianis este Spartak Moscova, care a făcut o ofertă concretă.

Publicaţia Sport Express, din Rusia, explică motivul pentru care nu s-a ajuns până acum la niciun acord. Astfel, ziariştii ruşi susţin că Spartak a oferit 8 milioane de euro în schimbul lui Ianis, dar Gică Hagi nu este de acord cu suma. Sport Express susţine că antrenorul şi patronui Viitorului a cerut nu mai puţin de 12 milioane de euro.

Negocierile n-au picat definitiv, mai ales că Oleg Kononov - managerul lui Spartak Moscova - îl consideră pe Ianis un jucător vital pentru planurile sale.

Afla mai multe despre: ianis hagispartak moscova 

viewscnt
Articole similare