Experiențe împreună.
You are here:

S-a anunţat unde se joacă meciul Real - Liverpool. Partida tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor are loc la Madrid

S-a anunţat unde se joacă meciul Real - Liverpool. Partida tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor are loc la Madrid
Comentarii

Meciul Real Madrid - Liverpool din manşa tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor se va desfăşura, la 6 aprilie, pe Stadionul Alfredo Di Stefano, din capitala Spaniei, informează marca.com.

Spania va diminua restricţiile privind zborurile de intrare din Marea Britanie, începând cu 30 martie, la timp pentru meciul din 6 aprilie. Această decizie înseamnă că jocul nu va trebui să fie disputat la Budapesta, aşa cum s-a propus.

De asemenea, Granada va putea găzdui partida cu Manchester United, în prima manşă a sferturilor de finală ale Europa League, la 8 aprilie.

Astfel, echipele spaniole nu mai trebuie să joace pe teren neutru meciurile de acasă din cupele europene, împotriva cluburilor engleze, aşa cum a făcut Atletico Madrid, în prima manşă a optimilor LC, când a întâlnit-o pe Chelsea la Bucureşti.

Real Madrid joacă pe arena Alfredo Di Stefano pentru că Stadionul Santiago Bernanbeu este în renovare.

viewscnt
Articole similare
SIMULARE Adio grupe in cupele europene. Secretele "sistemului elvetian". Cum vor fi...