Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a anunţat unde se joacă meciul Real - Liverpool. Partida tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor are loc la Madrid

S-a anunţat unde se joacă meciul Real - Liverpool. Partida tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor are loc la Madrid
Comentarii

Meciul Real Madrid - Liverpool din manşa tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor se va desfăşura, la 6 aprilie, pe Stadionul Alfredo Di Stefano, din capitala Spaniei, informează marca.com.

Spania va diminua restricţiile privind zborurile de intrare din Marea Britanie, începând cu 30 martie, la timp pentru meciul din 6 aprilie. Această decizie înseamnă că jocul nu va trebui să fie disputat la Budapesta, aşa cum s-a propus.

De asemenea, Granada va putea găzdui partida cu Manchester United, în prima manşă a sferturilor de finală ale Europa League, la 8 aprilie.

Astfel, echipele spaniole nu mai trebuie să joace pe teren neutru meciurile de acasă din cupele europene, împotriva cluburilor engleze, aşa cum a făcut Atletico Madrid, în prima manşă a optimilor LC, când a întâlnit-o pe Chelsea la Bucureşti.

Real Madrid joacă pe arena Alfredo Di Stefano pentru că Stadionul Santiago Bernanbeu este în renovare.

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare