Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a apăsat butonul de panică la FCSB! Care este situaţia accidentaţilor şi cum va arăta echipa la meciul cu Astra

S-a apăsat butonul de panică la FCSB! Care este situaţia accidentaţilor şi cum va arăta echipa la meciul cu Astra

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică are probleme serioase la FCSB după ce la meciul cu FC Voluntari l-a pierdut şi pe Bogdan Planici. Singurul fundaş central de meserie pe care-l avea în lot s-a accidentat şi nu va reveni mai devreme de 3-4 săptămâni.

Planici nu este singurul fotbalist din lotul vicecampioanei cu probleme medicale! Steliştii se confruntă cu neplăceri serioase, după ce jucătorii cad pe capete la antrenamente sau la meciuri. Bălaşa e primul care va reveni după perioada petrecută pe tuşă, dar o va face abia la mijlocul lunii noiembrie, la derby-ul cu Dinamo.
 
Chiar dacă a început antrenamentele alături de staff-ul medical al FCSB, Marko Momcilovici va reveni pe teren abia într-o lună, la fel ca şi Planici. Iar Alexandru Stan, căruia i-a sărit genunchiul la un antrenament va începe pregătirea alături de colegi abia în 2 luni.
 
Situaţia este cu totul alta atunci când vorbim de Mihai Pintilii şi Ovidiu Popescu. Fostul căpitan al echipei ratează tot sezonul regulat, în timp ce Popescu are nevoie de operaţie după o ruptură a ligamentelor încrucişate şi va reveni pe teren abia peste 7 luni. 
 
"E un blestem ce ni se întâmplă. Cred că şi dacă aveam 8 fundaşi centrali, toţi ni s-ar fi accidentat. În zeci de ani de carieră nu am întâlnit o aşa situaţie! E vorba despre accidentări diverse, nu acelaşi tip ca să spui că e ceva legat de pregătire. Înfiorător ce se întâmplă! Vă imaginaţi că noi am terminat partida cu doi atacanţi fundaşi laterali şi cu doi mijlocaşi ca fundaşi centrali?!”, a spus Mihai Stoica la finalul partidei cu FC Voluntari.
 
Dacă la meciul de Cupă cu Dunărea Călăraşi, Dică va miza pe jucători care au jucat mai puţin în actualul sezon, dar şi pe puşti de la echipa a doua, la jocul cu Astra, tehnicianul se gândeşte deja la primul 11. 
 
Acesta ar putea arăta aşa: Bălgrădean - R. Benzar, Nedelcu, L. Filip, J. Morais - Teixeira, Zlatinski - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - Gnohere

Afla mai multe despre: fcsbaccidentatimihai stoicanicolae dicaproblemesteaua 

viewscnt
Articole similare