Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a autopropus la Dinamo, dar acum a semnat cu o altă echipă din Liga I: "Ştiu că aici este un club profesionist"

S-a autopropus la Dinamo, dar acum a semnat cu o altă echipă din Liga I: "Ştiu că aici este un club profesionist"

Fotbal intern

Comentarii

FC Botoşani a anunţat pe site-ul oficial că s-a înţeles cu Mircea Axente, iar atacantul a semnat un contract pe un an şi jumătate.

Axente se va alătura lotului condus de Costel Enache pentru cantonamentul din Turcia.

"Am ales FC Botoşani, pentru că a fost echipa care m-a dorit cel mai mult din Liga I şi pentru că sunt şanse mari să jucăm în play-off. De asemenea, ştiu că este un club profesionist din toate punctele de vedere, iar împreună sper să ne atingem toate obiectivele propuse", a declarat Axente.

Mircea Axente a fost adus din prima ligă din Arabia Saudită de la Al-Faisaly Harmah, fosta echipă a lui Liviu Ciubotariu, aflată pe locul 9 în clasament. Atacantul a mai jucat la Gaz Metan Mediaş, Maccabi Netanya (Liga 1 Israel), Ermis Aradippou (Liga 1 Cipru), ASA Târgu Mureş, FC Viitorul, Dinamo, Poli Timişoara, Oţelul Galaţi, Gloria Buzău şi CS Buftea. 

Înainte de a semna cu FC Botoşani, Mircea Axente declara că ar fi interesat de un transfer la Dinamo: "Dacă nu se concretizează cât de curând nicio ofertă din străinătate, da, revin în România. Normal, dacă aş fi ofertat de acolo... Dinamo e oricând o variantă pentru mine".

Afla mai multe despre: dinamofc botosaniliga 1campionatarabia saudita,  

viewscnt
Articole similare