Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a certat cu Papură, dar vorbeşte frumos despre el: ”Este un antrenor bine pregătit!” Edward Iordănescu despre transferurile CFR-ului: ”Mă voi implica total!”

S-a certat cu Papură, dar vorbeşte frumos despre el: ”Este un antrenor bine pregătit!” Edward Iordănescu despre transferurile CFR-ului: ”Mă voi implica total!”galerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Edward Iordănescu a susţinut o conferinţă de presă înainte de partida dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

Campioană are un nou meci dificil în mandatul doi al lui Edward Iordănescu în Gruia. CFR Cluj primeşte vizita formaţiei U Craiova, în direct la Telekom Sport, marţi de la ora 21:00

A trecut peste conflictul cu Papură: ”A reuşit lucruri foarte bune!”

Edward Iordănescu a vorbit despre partida cu Universitatea Craiova şi, în ciuda divergenţelor cu antrenorul Corneliu Papură, consideră că tehnicianul a făcut lucruri bune la formaţia din Bănie: ”E posibil să aibă în subconştient şi acest aspect, dar să fim obiectvii şi să spune că aici la Cluj au câştigat. Din nou mă aştept la un joc foarte dsputat şi greu pentru noi.  Vin cu dorinţă de a produce un rezultat bun, dar sunt sigur că şi pentru a spăla ceea ce înseamnă ultima impresie,acasă cu FCSB. Au şi un antrenor cu care am avut contre în trecut, dar pe care îl respect foarte mult şi cred că este un antrenor foarte bine pregătit. Nu întâmplător, de câte ori s-a apelat la el, a reuşit lucruri foarte bune. Cunoaşte foarte bine spiritul de acolo, cunoaşte foarte bine echipa, jucătorii şi sunt sigur că a pregătit foarte bine meciurile, inclusiv cel cu FCSB.  Pentru noi va fi un adversar extrem de bine motivat şi valoros” a explicat antrenorul CFR-ului.

Iordănescu ştie că formaţia craioveană are mulţi jucători periculoşi: ”Sunt jucători foarte valorioşi în toate compartimentele, începând din spate un portar care ajută foarte mult pe construcţie, dar acre a făcut jocuri foarte bune şi a închis poarta de multe ori. Un Bancu, jucător de echipă naţională, nu mai vorbesc de cuplul de de fundaşi centrali extrem de experimentaţi.  Nu mai vorbesc de compartimentul de la mijloc, care este unul foarte bun calitativ şi cu dinamică foarte bună, Nistor şi Cicâldău, jucătiorui de creaţie şi foarte eficienţi.  Culminând cu cei care au produs pentru Craiova. Deci va fi o presiune importantă, dar consider că e un privilegiu şi nu poate să iasă decât lucruri constructive dacă ştim să o folosim aşa cum trebuie. Va fi un joc deschis oricărui rezultat, dar eu am încredre în echipă, în jucători şi sunt sigur că ne vom conecta foarte bine la jos şi să ieşim din această perioadă incredibil de grea cu maxim de puncte” a mai adăugat tehnicianul campioanei.

A vorbit şi despre întăriri: ”Mă voi implica total în ceea ce priveşte selecţia!”

O victorie în faţa Craiovei este foarte importantă pentru Edward Iordănescu şi echipa sa: ”Ar fi o vacanţă mai liniştită pentru că am reuşi să recuperăm punctem, ma mai redus din distanţă faţă de FCSB şi cât şi de Craiova, am mai reudce încă o dată, am reuşit chiar să depăşim adversa noastrăd e mâine. Sunt lcururi importante, lucruri cre ne-ar da linişte în perioda de iarnă şi de pregăti în timpul scurt pe care îl am la dispozţie redebutul de sezon. Au fost foarte greu până în acest moment, jocurile astea din 3 în 3 zile şi adversarii pe care i-am avut.”

Antrenorul campioanei a vorbit şi despre lista indiponibililor din lotul echipei sale: ”Sunt în continuare probleme de lot. Încercăm să le gestionăm cât se poate de bine, am apelat şi la acest sistem de rotaţie, la ultimele jocuri şi e posibil să aibă din nou schimbări la nivel de prim 11”

Totodată, el a atacat şi subiectul ”transferuri la CFR Cluj”: ”Focusul este pe acest joc, Timpul a fost foarte scurt între jocuri şi a trebuit să ne concentrăm la pregătirea jocurilor, nu a fost foarte mult timp în sensul ăsta. Sigur că au fost, sigur că vor fi. Am această înţelegere cu conducerea că mă voi implica total în ceea ce înseamnă selecţia. Nu aş vrea modificări foarte multe la nivelul lotului: Am un lot valoros, am înceredere în băieţi. E un mesaj către ei, de încredere, şi dacă vor fi mişcări, vor fi puţine şi să fie cele care le dorim şi să aducă plus valoare, plus calitate pentru grup şi pentru partea următoare a sezonului”

Afla mai multe despre: edward iordănescu 

viewscnt
Articole similare