Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a cerut din nou falimentul la CFR Cluj! ”Salarii neplătite de şase luni. E haos!”

S-a cerut din nou falimentul la CFR Cluj! ”Salarii neplătite de şase luni. E haos!”

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a vândut jucători de 10.000.000 de euro în ultimul an, a redus considerabil bugetul de salarii, însă, cu toate acestea, are mari probleme financiare în continuare.

Potrivit informaţiilor oferite de gsp.ro, patronul celor de la CFR Cluj nu reuşeşte să depăşească impasul financiar, devenit evident în ultimii ani.

S-a sperat ca prin cele două decizii radicale - vânzarea şi reducerile salariale - echipa să revină pe linia de plutire, iar efortul financiar să fie unul acceptabil.

Acest lucru s-a întâmplat, însă ”au luat apă” alte aspecte de care ardelenii nu s-au îngrijit corespunzător.

Se înrăutăţeşte situaţia financiară de la CFR Cluj

După ce firma MVM Future Energy Technology SRL a cerut falimentul celor de la CFR Cluj, în luna noiembrie, o altă firmă vine acum şi îşi cere bani.

  • Atunci, în cazul MVM, şefii din Nelu Varga s-a mişcat rapid şi a stins datoria.

De data aceasta, o firmă de echipament sportiv cere falimentul fostei campioane a României. Este vorba de SC Sport Brands Arts SRL.

Clujenii au cumpărat echipamentele, dar nu au virat banii în timpul legal, iar societatea a cerut falimentul CFR-ului. Primul termen este stabilit pe 15 mai 2024, la Tribunalul Braşov.

De asemenea, Grand Hotel Italia a dat în judecată clubul, deoarece nici faţă de aceştia Nelu Varga nu şi-a achitat datoriile acumulate în ultimele luni.

De fiecare dată în echipă avea meci pe teren propriu se intra în cantonament cu o zi înainte de la Grand Hotel Italia.

Cum n-a existat deschidere din partea clubului, administratorii hotelului au decis să-i dea în judecată pentru recuperarea datoriilor. Situaţia a mai existat şi în trecut, atunci când au fost daţi afară dintr-un alt stabiliment, din acelaşi motiv”, anunţă sursa citată.

Probleme şi în interior

Se pare că problemele sunt extinse şi la nivelul angajaţilor de la CFR Cluj. Au fost realizate numeroase restructurări, iar oameni importanţi din conducere, precum Cristi Balaj, Bogdan Mara sau Marius Bilaşco, nu şi-au mai primit salariile de şase luni!

„Nu le-a dat Varga niciun ban! Sunt procese peste procese, e un haos imens în club. Au tăiat salariile jucătorilor, au dat afară oameni, au probleme mari de tot cu banii. Balaj, Bilaşco şi cu Mara nu şi-au mai văzut salariile de peste 6 luni. Haosul financiar a lovit puternic echipa”, a specificat o sursă, pentru gsp.ro.

În urmă cu aproape un an, s-a adus în discuţie, în spaţiul public, aceeaşi problemă a neplăţii salariilor către angajaţi.

Atunci, preşedintele clubului, Cristi Balaj, a specificat că nu şi-a ridicat niciun salariu deoarece avea o înţelegere cu Neluţu Varga prin care acesta îl ajuta să-şi achiziţioneze un imobil. Nu ştim dacă şi de această dată este vorba despre un asemenea ”barter”.

”(n.r. - Este adevărat că nu ţi-ai luat salariul de cinci luni?) Eu nu am discutat niciodată despre problemele financiare. Legate de venitul meu, am o înţelegere cu patronul echipei şi dorinţa mea a fost să achiziţionez un bun imobiliar în Cluj.

(n.r. -  Dar nu mi-ai răspuns) Păi, vreau să mă îndrept către această zonă”, declarat Cristi Balaj în mai 2023, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: balajvargamarabilascocfr cluj 

viewscnt
Articole similare