Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a confirmat primul transfer al verii viitoare! Zidane şi-a chemat de urgenţă jucătorul pentru care a plătit 45 de milioane de euro

S-a confirmat primul transfer al verii viitoare! Zidane şi-a chemat de urgenţă jucătorul pentru care a plătit 45 de milioane de euro
Comentarii

Atacantul brazilian Vinicius Junior, fotbalistul de 17 ani transferat în vara lui 2017 de Real Madrid de la Flamengo pentru 45 de milioane de euro, se va alătura lotului campioanei Europei în vara anului viitor, anunţă cotidianul AS.

Cele patru goluri şi o pasă decisivă reuşite în 28 de meciuri i-au convins pe scouterii echipei Real Madrid că vara lui 2018 este momentul potrivit pentru ca fotbalistul de 45 de milioane de euro să facă pasul spre echipa mare a lui Zinedine Zidane.

Conform AS, care anunţă că Zidane şi-a dat deja acordul pentru mutare, conducătorii clubului au pus la cale un plan simplu: "Trebuie să-l aducem pe Vinicius cât mai repede posibil. E pregătit să joace în Spania", sunt referinţele despre brazilian, care, în luna iulie, va împlini 18 ani. Atunci, Zidane doreşte să-l aibă în pregătirea de dinaintea sezonului pentru a-l obişnui cu fotbalul din Europa şi cu echipa mare a Realului, după care Vinicius va avea ocazia să joace şi să devină o soluţie pe termen lung.

Iniţial, planul era ca Vinicius să îmbrace tricoul Realului abia din 2019, dar evoluţiile sale din campionatul Braziliei nu au fost ignorate, iar Florentino Perez a acţionat în consecinţă.

La doar 17 ani, Vinicius Junior este al şaptelea cel mai scump transfer din istoria clubului Real Madrid. Deasupra tânărului jucător care poate evolua pe orice post în linia ofensivă se află doar Gareth Bale (101 milioane de euro), Cristiano Ronaldo (94), James Rodriguez (80), Zinedine Zidane (75), Kaka (67,5) şi Luis Figo (60).

Afla mai multe despre: real madridviniciusbraziliaeuropaflamengoaszinedine zidane 

viewscnt
Articole similare