Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"S-a creat o situaţie delicată, ca să fiu elegant!". CFR, deranjată de discuţiile dintre Dan Petrescu şi FRF | EXCLUSIV

"S-a creat o situaţie delicată, ca să fiu elegant!". CFR, deranjată de discuţiile dintre Dan Petrescu şi FRF | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport, Cristi Balaj, preşedintele CFR-ului, a spus că ar fi preferat ca FRF să aştepte până la sfârşitul ultimului meci oficial din an al clujenilor pentru a-l aborda pe Dan Petrescu pentru postul de selecţioner. Balaj s-a arătat deranjat de discuţiile dintre "Bursuc" şi oficialii de la Casa Fotbalului.

"S-a creat o situaţie delicată, ca să fiu elegant!". CFR, deranjată de discuţiile dintre Dan Petrescu şi FRF

FRF l-a contactat pe Dan Petrescu şi i-a propus postul de selecţioner după ce a discutat cu patronul Nelu Varga, iar Cristi Balaj a vorbit pentru Telekom Sport despre iniţiativa şefilor de la Casa Fotbalului. Fostul arbitru spune că "Bursucul" merită pe deplin să fie la naţionala României, dar ar fi preferat ca discuţiile dintre părţi să aibă loc după finalul ultimei etape din acest an în Liga 1.

Dan Petrescu le-a transmis şefilor FRF că va da un răspuns final ofertei de a fi selecţioner pe 19 decembrie, când va fi ultimul meci al CFR-ului în 2021.

"Avem Dan Petrescu, antrneorul lui CFR Cluj care este sub contract, am venit la CFR şi în urma discuţiilor cu el, promisiune că vom continua 2 ani şi jumătate, mi-aş dori să rămână la CFR, chiar dacă am spus-o de atâtea ori că el merită să fie la echipa naţională pentru că este un antrenor excepţional un profesionist

Aş fi preferat să se aştepte până la finalul etapelor din acest an şi s-a creat o situaţie delicată, ca să fiu elegant, pentru noi de la CFR. Dacă mâine nu vom câştiga se datorează şi acetui subiect şi nu creat de noi

Avem până în data de 19 şi mai sunt câteva etape importante, aş fi preferat să se aştepte până se dispută ultima etapă din acest an. Avem şi cu Jablonec în Conference League. Dan Petrescu în acest moment lucram şi gândim şi strategia viitoare, jucătorii care rămân şi care vor fi aduşi.

Are o clauză de rziliere la CFR Cluj, este sub contract. (n.r. - Mare?) Pentru Federarţie nu ar trebui să fie mare. Dan Petrescu merită o sumă mult mai mare decât clauza din contract", a spus Cristi Balaj pentru Telekom Sport.

FRF a mers după Dan Petrescu la Cluj şi i-a propus postul de selecţioner

Dan Petrescu a lăsat de înţeles că şi-ar fi dat acordul pentru a prelua naţionala României, însă acum totul depinde de patronul CFR-ului. Antrenorul campioanei României ar putea deveni selecţionerul României doar dacă Nelu Varga ar renunţa la clauza de reziliere pe care o are Dan Petrescu în contract, după ce oficialii FRF au dezvăluit că nu sunt dispuşi să achite nicio sumă de bani pentru aducerea unui nou selecţioner.

"Joi am avut o întâlnire cu cei de la FRF, pe care nu aş fi vrut să o am. Am zis că aş vrea să vorbim la finalul campionatului, dar au insistat. În plus, patronul a fost informat. Am vorbit cu ei, acum, pentru mine, subiectul e încheiat. Mai sunt cinci meciuri în acest an, nu e normal să vorbim despre mine. Apoi, dacă pierde CFR, se va zice că nu am fost concentraţi, că am distrus echipa, jucătorii.

Eu sunt concentrat 100% la CFR pentru 5 meciuri, am contract pe trei ani. Acum nu mai depinde de mine, ci de club, de patron. Atât pot spune despre acest subiect, nu mă mai întrebaţi, că voi zice «next question» (n.r. - următoarea întrebare). Sunt aici la pupitru pentru că sunt antrenorul CFR-ului, mă interesează doar meciul de sâmbătă" , a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: dan petrescucristi balajcfr clujnegocierifrfnationala romaniei 

viewscnt
Articole similare