Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a dat de gol?! Ce a postat pe Facebook antrenorul cu care negociază Dinamo. ”Ai semnat?”

S-a dat de gol?! Ce a postat pe Facebook antrenorul cu care negociază Dinamo. ”Ai semnat?”

Superliga

Comentarii

Ovidiu Burcă s-a despărţit de Dinamo după eşecul din derby-ul cu FCSB, scor 0-1, iar oficialii alb-roşiilor au început căutările pentru a găsi tehnicianul care ar putea redresa situaţia din clasament

A semnat Bratu?! Postarea care i-a pus pe jar pe fanii lui Dinamo

La o zi după ce GSP.ro a anunţat că Florin Bratu a purtat negocieri cu oficialii lui Dinamo, ”Mitaliera” a postat pe Facebook două poze din perioada în care îmbrăca tricoul alb-roşu. Imediat, fanii ”câinilor” au reacţionat şi ”l-au luat la întrebări” pe fostul atacant.

  • ”Hai acasă şi pune ”mitraliera” pe ei!, ”Să fie oare un semn?, ”Hai ”Bratone” acasă, nu ne mai fierbe!”, au fost câteva dintre reacţiile dinamovşitilor.

Florin Bratu a revenit în ţară, după o experienţă nereuşită în Cipru, la Karmiotissa, iar în prezent o pregăteşte pe CS Dinamo (Liga 3). Conform sursei citate, ”Bratone” a avut o discuţie cu oficialii echipei din Superligă, iar conducerea alb-roşiilor îi va da cel târziu mâine un răspuns tehnicianului.

În cazul în care cele două părţi vor ajunge la un acord, ”Mitraliera” va reveni pe banca lui Dinamo după cinci ani. În precedentul său mandat la cârma alb-roşiilor, Bratu a impresionat şi a reuşit să câştige play-out-ul cu un număr mare de jucători tineri. În toamna anului 2018, fostul atacant a plecat din Ştefan cel Mare, după o serie de rezultate nefavorabile, iar în locul său a fost numit Claudiu Niculescu.

În vârstă de 43 de ani, Florin Bratu a ocupat funcţia de antrenor principal pe banca următoarelor echipe: Dinamo II, CS Tunari, România U18, Dinamo, Aerostar Bacău, Turris, Concordia Chiajna şi Karmiotissa.

Ca jucător, ”Bratone” a îmbrăcat tricoul alb-roşu în sezonul 2005-2006, dar şi în perioada 2007-2010. A câştigat alături de Dinamo o Supercupă în urmă cu 18 ani.

Afla mai multe despre: dinamosuperligăflorin bratu 

viewscnt
Articole similare