Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a decis! În posesia cui a intrat marca UTA. Anunţul oficial: ”A ajuns definitiv acolo unde îi este locul”

S-a decis! În posesia cui a intrat marca UTA. Anunţul oficial: ”A ajuns definitiv acolo unde îi este locul”

Fotbal intern

Comentarii

Clubul UTA Arad a devenit definitiv proprietar al mărcii, iar anunţul oficial a fost făcut cu mare bucurie de conducerea grupării din vestul României.

S-a decis! În posesia cui a intrat marca UTA. Anunţul oficial

Fanii arădeni au primit o veste bună din partea conducerii clubului pe care îl susţin. 

Clubul UTA Arad a devenit definitiv, din punct de vedere juridic, proprietar al mărcii UTA, iar anunţul oficial a fost făcut în urmă cu puţin timp.

”Marca UTA a ajuns definitiv acolo unde îi este locul, la club. Normalitatea s-a stabilit în urma unui nou acord încheiat cu proprietarul mărcilor, domnul Călin Costea. 

Clubul nostru a intrat astfel definitiv în posesia mărcii pe care o deţinea până acum doar temporar. Marca nu va mai fi deţinută de acum încolo de persoane fizice sau de alte organizaţii, doar exclusiv de clubul UTA. 

Prin adjudecarea definitivă a acestui patrimoniu, valoarea clubului a crescut substanţial. Suntem în continuare onoraţi să administrăm această marcă!”, a fost comunicatul oficial al clubului arădean.

Război între fani şi clubul UTA Arad pentru marcă

Până la acest verdict, a fost un război total între club şi suporteri pentru proprietatea mărcii UTA.

Mai mult, după Adunarea Generală din 15 noiembrie, Suporter Club UTA a anunţat pentru finalul lunii ianuarie 2023 deschiderea unui nou Fan Shop, separat de cel al grupării arădene, prin care doreşte să comercializeze transparent produse cu marca UTA. 

Conducerea clubului roş-alb a reacţionat la acea vreme, cu un comunicat documentat din punct de vedere juridic, în care susţine că fanii nu deţin acest drept şi chiar îi avertiza:

”Producţia sau comercializarea produselor cu marca UTA fără acordul scris al conducerii clubului se consideră contrafacere (infracţiune) şi este sancţionată conform legii mărcilor”.

 

Afla mai multe despre: uta aradmarca uta 

viewscnt
Articole similare