Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a decis viitorul lui Mirko Pigliacelli? Anunţul care îi va întrista pe fanii Craioveni a fost făcut cu puţin timp în urmă

S-a decis viitorul lui Mirko Pigliacelli? Anunţul care îi va întrista pe fanii Craioveni a fost făcut cu puţin timp în urmă
Comentarii

Mirko Pigliacelli pare că l-a supărat destul de rău pe Victor Piţurcă. Fostul selecţioner al României a anunţat că situaţia portarului este neschimbată.

Situaţia lui Mirko Pigliacelli nu se schimbă. Portarul italian, care a impresionat între buturile Craiovei, pare condamnat în acest moment.

Victor Piţurcă a explicat într-o conferinţă de presă susţinută vineri că situaţia lui Pigliacelli este neschimbată şi a evitat să vorbească prea mult pe marginea acestui subiect: ” Am avut o discuţie cu el alaltăieri. Nu vreau să mai vorbesc atât de mult despre această situaţie. Va fi mai dificil pentru el să mai revină” a mărturisit fostul selecţioner al echipei naţionale.

În actuala stagiune, Mirko Pigliacelli a evoluat în 15 meciuri în Liga 1 şi alte 6 meciuri în preliminariile Europa League. Italianul a strâns la Craiova 63 de meciuri până în prezent. El este cotat la 1.5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: pigliacellipiţurcău craiova 

viewscnt
Articole similare