Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a despărţit de FCSB şi face dezvăluiri: "O lipsă de respect! Nu mai aveam voie să joc"

S-a despărţit de FCSB şi face dezvăluiri: "O lipsă de respect! Nu mai aveam voie să joc"

FCSB

Comentarii

Gabi Enache e liber de contract, după ce s-a despărţit de FCSB, iar fotbalistul susţine că a rămas dezamăgit de ultima sa perioadă de la echipa lui Gigi Becali.

Gabi Enache a jucat în doar două partide pentru FCSB, fiind adus înaintea partidei cu Slovan Liberec, din preliminariile Europa League, atunci când lotul era decimat de cazurile de COVID-19. 

La câteva luni de la acel moment, Gabi Enache a vorbit despre ce s-a petrecut în scurta sa aventură, dar şi despre ce discuţie a avut cu Gigi Becali: 

„Am terminat cu FCSB. După, am avut discuţii, dar nimic oficial. Am oferte din Kazahstan, Rusia, Polonia. Şi din România am două variante, o echipă din play-off, alta din play-out. Deocamdată, nu mă gândesc să rămân în Liga 1 însă. Am spus că vreau să mai joc cel puţin doi ani în străinătate. 

Am rămas şi cu un gust amar după experienţa de la FCSB. Nu a fost absolut deloc corect faţă de mine, o lipsă de respect! Am venit pentru un meci-două şi apoi am ajuns la concluzia că nu mai aveam voie să joc la echipă. Deşi cei din staff îmi spuneau că au nevoie de mine”, a declarat Enache pentru ProTV.

Afla mai multe despre: gabi enachegigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare