Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a dezbinat vestiarul lui Dinamo? Ce spun fotbaliştii din Ştefan cel Mare: ”Nu avem lideri, lider a fost Che Guevara, nu suntem noi”

S-a dezbinat vestiarul lui Dinamo? Ce spun fotbaliştii din Ştefan cel Mare: ”Nu avem lideri, lider a fost Che Guevara, nu suntem noi”

Dinamo București

Comentarii

Iuliu Mureşan şi Mircea Rednic s-ar afla într-o dispută şi s-a vehiculat că jucătorii s-ar fi împărţit în tabere, însă Gabi Torje a negat acest fapt.

Mircea Rednic a venit la Dinamo cu scopul de a salva echipa de la retrogradare, însă, de când s-a întors la club, a adus mai mulţi jucători decât a obţinut puncte.

Doar trei puncte au luat ”câinii” sub conducerea ”Puriului”, în timp ce s-a pierdut de mult numărătoarea jucătorilor aduşi, având în vedere natura transferurilor lui Dinamo.

Echipa din Ştefan cel Mare aduce jucători în probe, îi ţine o perioadă, iar apoi se decide dacă mai are rost să îi păstreze. Astfel, de la avea un lot incomplet, ”câinii” au acum un lot prea numeros.

Din această cazuă, dar şi din pricina faptului că Rednic a declanşat dispute cu o multitudine de oameni după revenirea la Dinamo, se zvonea că vestiarul ar fi dezbinat.

S-a dezbinat vestiarul lui Dinamo?

Rednic s-ar fi certat cu Mureşan, iar jucătorii s-ar fi împărţit în două tabere, de partea administratorului special, sau de partea tehnicianului.

Însă, Gabi Torje susţine că Dinamo nu are astfel de probleme. Căpitanul echipei din Ştefan cel Mare a afirmat nu s-au făcut două tabere şi că vestiarul nu e dezbinat.

”(n.r. greii vestiarului s-au împărţit, unii cu Rednic, alţii cu Mureşan) Eu la 72 de kilograme nu sunt greul vestiarului. Nu avem greii vestiarului, nu avem lideri.

Liderii trebuie să fie în teren. Lider a fost Che Guevara, nu suntem noi aici. Noi trebuie să tragem toţi la aceeaşi căruţă, indiferent că unul are 17 ani şi altul 30 de ani.

Nu s-au făcut două tabere, nu s-a rupt vestiarul. Niciodată nu iese fum fără foc, însă nu cred că este niciun vestiar în lumea aceasta în care un antrenor să poată să mulţumească 25 de jucători”, a declarat Gabi Torje.

Vineri, Dinamo a obţinut doar al treilea punct după revenirea lui Rednic, după 0-0 cu FC U Craiova. A fost primul meci din actuala ediţie a Ligii 1 când ”câinii” nu au luat gol.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare